Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

The Fades, nebo-li Vyhaslí nemohou být viděni, cítěni ani dotknuti ostatními lidmi. Pomstychtivý Vyhaslý Polus hledá způsob jak se opět stát člověkem a zničit tak lidskou rasu. Paul je dospívající chlapec, který trpí apokalyptickými sny a aby toho nebylo málo, začíná vidět duchy Vyhaslých. Je tedy na Paulovi, aby zastavil Poluse a všechny Vyhaslé před zničením lidstva. (Jane18CZ)

(více)

Videa (5)

Ukázka z filmu 4

Recenze (51)

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré, a zase jinak, VB si opět získala můj obdiv. Chápu, že pro tento styl potřebuje divák jistý smysl pro humor a není pro každého, ale já se v něm poslední dobou vidím čím dál více, proto se s ním v budoucnu budeme vídat častěji...A pro ty ještě nerozhodnuté lidi, hlavně trpěliovost, s dalšími díly přichází gradace ;) ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

V tomhle seriálu všechno funguje. Kamera, kostýmy, herci, hudba. Všechno do sebe zapadá. Zpočátku jsem měla pocit, že je příběh trošku přitažený za vlasy, ale s každým dílem mě tenhle pocit opouštěl a během 2-3 dílů byl pryč. The Fades se s ničím nemazlí, když máte pocit že všechno půjde tak jak předpokládáte, tak vás seriál překvapí. Vynikající, opravdu zasloužených 5* ()

Reklama

Adush93 

všechny recenze uživatele

Jakoby ti britští teenageři neměli už takhle dost problémů s kamarádstvím, rodinou a holkama. Paulovi k tomu přibývá ještě jeden problém. Vidí ty, kteří uvízli mezi dvěma světy. Mezi tím naším a světem mrtvých. Tzv. Vyhaslí začnou požírat lidské maso, díky kterému se mohou dotýkat a komunikovat s lidmi. Zachrání Paul lidstvo před Vyhaslými? Po třetím díle hodnotím. Uvidíme, jestli se to zlepší, či zhorší. Zatím to vypadá velmi slibně. Jo a to byste nevěřili, je to nesmírně vtipné! Po zhlédnutí šestého dílu jdu o hvězdičku víš. Škoda jen, že se BBC definitivně rozhodla, že druhou sérii už nenatočí. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Logiku to nevidělo ani z rychlíku, postav je tolik, že spíš překážejí, než by posouvaly příběh dopředu a náboženských připomínek je přes míru únosnosti. Ale jo, jde to. Hlavní hrdinou je dospívající kluk, který zjistí, že je něco jako anděl strážný celého lidstva, navíc někdy až s mesiáškými schopnostmi. ____ Dobré herecké výkony, zajímavě vytvořené charaktery postav, občas vtipný moment, poněkud nepřesvědčivé lavírování mezi dobrem a zlem a hlavně osvěžující ztvárnění zombie tématiky. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Velká Británie u mě seriálově dost boduje. The Fades (Vyhaslí) přišel s nevšedním nápadem a výborným provedením. Od prvního dílu se to zlehka rozjíždí a postupně nabírá lepší a lepší kvalitu (atmosféra čím dál lepší)! Herci byli pro mě neznámí a o to víc jsem nadšená, protože lepší obsazení jsem si přát nemohla. Pomalu a jistě se tu rodí herecká hvězda - Iain De Caestecker(Paul). Další postava, která mě zaujala je Mac (Daniel Kaluuya) a to asi především proto, že jeho nezapomenutelné hlášky odlehčují od příběhu a navíc skvěle pobaví. ,,Tolkien měl zvrácenou sexualitu? - Oko Mordoru, ten muž byl jasně strachy bez sebe z vagín. Závěr série byl famózní a už se nemůžu dočkat další série! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama