Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seznamte se s poněkud netradiční rodinou Chmurných. Ve společné domácnosti tu žijí nepříliš úspěšná jazzová zpěvačka Kristýna s – naopak velmi úspěšným – manželem psychiatrem Lubošem, jejich děti introvertní Petra a rebelka Veronika a dvě naprosto rozdílné babičky– věčně mladá Klementýna a kartářka Marta. Pak je tu ještě otec dirigent, který svoji profesi přenáší i do života rodiny. O tom, že soužití několika generací pod jednou střechou přináší někdy problémy, které je potřeba řešit, a jindy zase humorné situace, není třeba pochybovat. Zvlášť když je každý z jejích členů výraznou osobností... (TV Prima)

(více)

Recenze (78)

lillien odpad!

všechny recenze uživatele

takovou koncentraci trapnosti mohly vyplivnout vskutku jen morbidní obezitou prožraný dráty v mozku pí Haliny. A to jsem se kdysi domnívala, že je na ženskou alespoň průměrně vtipná. Je vidět, že noci strávené nutkavým přežíráním nutně vedou k spánkové deprivaci a z té prostě žádné veledílo nevznikne, ani když to druhý den zachraňuje laxativy. Asi by mě víc bavilo sledovat Halinu a její trampoty při navlékání kompresních punčoch, než se tady stydět za vcelku dříve slušné herce, kteří evidentně nemají co do huby, když se propůjčili takové slátanině. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ani ne před měsícem jsem sice nerad, ale o to rázněji skoncoval s Rodinkou a už je to tady zase – dávám definitivní sbohem novému seriálu, aniž bych zhlédl všechny jeho díly a musím říci, že ještě s větším roztrpčením než v případě již jmenované Kleinovky. Já bláhový jsem si doposud myslel, že pod slovem sitcom je míněna zkratka anglického situation comedy a tudíž kde je komedie, tam je také humor. Jak jen jsem se mýlil – zapomněl jsem na domácí televizní kuchyni. ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsou asi TY VAŠE RODINY, pražská čudlárno... 8-o . . . A těch gerontů, co na stará kolena >hrajou< (sic!) v každé srajdě, protože jejich ambice dávno skončily v rolích chamtivých hloupých nul mi už ani není líto. Vy jste si aspoň kdysi zahrála Morgianu, že pí Janžurová, ale takovej Bub ó Klepl to holt v těch srajdách klepe snad od narození... %-[.. - - - P.S. Jsem čtl kdesi v sračopisu "Canc", že H.P. zčutněly myslidla... Je to pravda nebo je to lekrace? Jsem offtipný?? Mohl bych bejt taky scatnárysta??? . . . A co na to ta Mirka? - - - - - (Nahlednuto dvakrát kratce chcatce a zvratec a sráteček na >primeroidní mrtvovizi< , hovnocení 90., komensrář sráčům coby dvachcátý a víc už nic - 24.10.2011) ()

Mrs.Christie 

všechny recenze uživatele

České seriály mají tu nevýhodu, že jsou strašně křečovité a snaží se být za každou cenu vtipné. "Mrtvoly" sice nepatří k výborným seriálům, ale když to srovnám s Janem Šťastným a Danou Morávkovou, kteří si hrají na lékařské kapacity a provádějí v okresní nemocnici i transplantace, tak musím dát two stars. I když Naďu Konvalinkovou jako matku Jaromíra Dulavy fakt nezbaštím. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Totální neserióznost vůči divákům zde nabrala plné obrátky. Tvůrci překročili poslední hranici vkusu a naservírovali ucelené a zcela konkrétní faux pas z jakéhosi televizního studia na stanici Prima, kde se už ani netají tím, že chtějí být stejně špatní jako konkurence. Když kdosi v upoutávce tvrdil, že se doslova řechtal na každé stránce scénáře, tak bohužel já plakal s každou další minutou této tupé naivní nevkusné idiotské frašky, kde humor je asi to poslední, co vás bude trápit. Tímto hnusem, výblitkem z pera paní Pawlovské, snad utrhnou trochu té pozornosti, ale to je jedno, pač doktor Chocholoušek vypíná televizi v šest. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání seriálu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po osmé epizodě. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama