Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seznamte se s poněkud netradiční rodinou Chmurných. Ve společné domácnosti tu žijí nepříliš úspěšná jazzová zpěvačka Kristýna s – naopak velmi úspěšným – manželem psychiatrem Lubošem, jejich děti introvertní Petra a rebelka Veronika a dvě naprosto rozdílné babičky– věčně mladá Klementýna a kartářka Marta. Pak je tu ještě otec dirigent, který svoji profesi přenáší i do života rodiny. O tom, že soužití několika generací pod jednou střechou přináší někdy problémy, které je potřeba řešit, a jindy zase humorné situace, není třeba pochybovat. Zvlášť když je každý z jejích členů výraznou osobností... (TV Prima)

(více)

Recenze (78)

PhillM.

všechny recenze uživatele

Ačkoli televizi nevlastním a původní české TV seriály na mě čas od času zaútočí jen na návštěvě u příbuzných, nejde mi do hlavy, kdo proč a zač točí klikou tohoto zhovadilého kolotoče. On je žena!, Letiště, Bazén, Obchoďák atd,? Pár dílů a konec. To si nikdo nepoloží otázku PROČ to má minimální sledovanost? PROČ to nikoho nezajímá? Přijde mi, že tvůrci jen opětovně nabízejí ten stejný produkt a doufají, že divák časem zblbne natolik, že se mu to bude líbit. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Totální neserióznost vůči divákům zde nabrala plné obrátky. Tvůrci překročili poslední hranici vkusu a naservírovali ucelené a zcela konkrétní faux pas z jakéhosi televizního studia na stanici Prima, kde se už ani netají tím, že chtějí být stejně špatní jako konkurence. Když kdosi v upoutávce tvrdil, že se doslova řechtal na každé stránce scénáře, tak bohužel já plakal s každou další minutou této tupé naivní nevkusné idiotské frašky, kde humor je asi to poslední, co vás bude trápit. Tímto hnusem, výblitkem z pera paní Pawlovské, snad utrhnou trochu té pozornosti, ale to je jedno, pač doktor Chocholoušek vypíná televizi v šest. ()

Reklama

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se dalo ohodnotit dvojnásobným odpadem a ještě navrch shnilým. Nechápu, jak se k tomuhle propůjčila Ivana Chyýlková a Iva Janžurová. Ale asi peníze a hlavně příležitost ukázat svůj obličej na obrazovce jsou stále natolik veliký lákadlem, že jim to za to stojí. Za to "O mé rodině a jiných mrtvolách" se nevyplatí promítat ani na krabici od zkaženého mléka. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Jako komedie je to další česká rádobyvtipná blbost. Určitě je trochu více bláznivá než se obvykle u nás natáčí, ale bohužel kvalita humoru a celkově příběhu(který je ohraný už mnohokrát v každé zemi) je velice špatná. Celej seriál je nudnej, neobjeví se tam nic originálního a ani to není nijak skvěle zpracované. Proto si ode mě zaslouží krásný odpad. 10% ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsou asi TY VAŠE RODINY, pražská čudlárno... 8-o . . . A těch gerontů, co na stará kolena >hrajou< (sic!) v každé srajdě, protože jejich ambice dávno skončily v rolích chamtivých hloupých nul mi už ani není líto. Vy jste si aspoň kdysi zahrála Morgianu, že pí Janžurová, ale takovej Bub ó Klepl to holt v těch srajdách klepe snad od narození... %-[.. - - - P.S. Jsem čtl kdesi v sračopisu "Canc", že H.P. zčutněly myslidla... Je to pravda nebo je to lekrace? Jsem offtipný?? Mohl bych bejt taky scatnárysta??? . . . A co na to ta Mirka? - - - - - (Nahlednuto dvakrát kratce chcatce a zvratec a sráteček na >primeroidní mrtvovizi< , hovnocení 90., komensrář sráčům coby dvachcátý a víc už nic - 24.10.2011) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání seriálu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po osmé epizodě. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama