Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (607)

verbal 

všechny recenze uživatele

Už u knihy jsem si říkal, že je krajně podezřelé, jak moc nápadně Kopec nepadl daleko od Krále. Po vizualizaci jsem si téměř jist, že si papá prostě jen udělal melouch, aby mladej mohl chodit na večírky a dávat rozhovory novinám. Při sledování jsem utrpěl tak brutální Dežo ví, že se dívám na To bez Penyvajse, až jsem o výše uvedených spekulacích neochvějně přesvědčen. Dokonce bych si i troufl ve svém fantazírování zajít tak daleko, abych s klidem tvrdil, že Štefan snad ani žádného syna nemá, protože je to úchyl a šuká jen s lidožravými klauny. Nicméně, na tomto místě bych za normálních okolností prohlásil, že se zfilmování velmi povedlo, nebýt té neodpustitelné kástingové minely s obsazením hnusného chcípáka Heryho do hlavní role. Žádnýma hůlkama se, kurva, přece v knize nemávalo, a i když mu zapudrovali ten blesk na čele, role mu sedla jako jehlan do kruhového otvoru a byl přirozený asi jako mozkový tumor. Je mi jedno, že Rohlíková očividně skvěle a ráda kouří dědky, ale tohle bylo snad ještě horší fopá než negr v roli Linkolna Rájma!! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Daniel Radcliffe má štěstí na rozmanité role. Nejdříve byl chlapcem, který porazil Temného pána, poté musel čelit děsivé Ženě v černém, pak se líbal s Harrym (Osbornem:) a dokonce byl oddaným sluhou Victora Frankensteina. Tady hulí jedno cigáro za druhým, chlastá a k tomu všemu mu ještě začaly vyrůstat rohy. To je pech:) Alexandre Aja patří mezi jednoho z nejvýraznějších hororových režisérů posledních let a všechny jeho příspěvky do žánru patří mezi slušný nářez. Oproti jeho předchozím filmům mi Horns přišly o něco odlehčenější. Rozhodně však originální a osobité s výborným soundtrackem. Když jsem uslyšela Heroes od Davida Bowieho, vzpomněla jsem si na Charlieho malá tajemství, kde jsem tento song slyšela prvně. A komu by se nevybavil Tyler Durden a Marla, když to na nás vybalili Pixies s Where Is My Mind? Daniel je zde výborný a ukazuje, že se dokázal ze své nejslavnější a zlomové role postupně vypracovat až na skvělého herce, který zvládá různorodé postavy. Jizva na čele je dávno pryč a Hogwarts nechal v dáli za sebou. Herecky mu zdatně sekunduje Joe Anderson, jemuž by už někdo mohl konečně dát nějakou pořádnou hlavní roli, protože on na to rozhodně má. SPOILER: Bizarní a brutální Konec Maxe Minghelly mi zde připomíná ten, který potkal Masona Vergera v Hannibalovi a jehož ztvárnil právě Joe Anderson. KONEC SPOILERU. Závěr filmu je dokonalý. Jako "padlý anděl" mi Daniel trochu připomínal jednu z pekelných postav ze hry Doom:) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Boha jeho co to mělo bejt?! Aja mě nasral. Jako režisér výbornýho gore z jednoduchými a srozumitelnými příběhy to jest volně přeloženo píčoviny co hlásají nechte krev ať to řekne za vás v tom podle mě umí chodit, tak proč tenhle debilní experiment??? Ani horor, ani drama ani art kterým se to asi snaží bejt. Já bych to tak maximálně přejmenoval na Harry Potrat : Rohatý princ vychlastané krve. A vůbec on to art asi nakonec je, ale musí ho v tom hloubavý divák objevit... A nebo radši ne, takže ještě jednou : co to kurva bylo?!10% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jo tohle je hodně příjemnej film. Takovej nenáročnej, žádnej velkej tlak na diváka .. formy pocitů z jednotlivých částí filmu se zajímavě liší, ... ve výsledku je to vlastně takový "rape and revenge krimi" ... Což mě pobavilo... Nedají se čekat gore scény nebo takový nějaký divočiny, závěr byl až srandovní co se týče triků, ale celkově to fakt dobře vizuálně vypadá, udrží to pozornost a divák by zklamaný být neměl ... Aja nemůže zklamat ... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo dost povedený, to jsem fakt nečekal. A nejlepší v tom filmu byly prvky žánru, který v hlavičce není vůbec zmíněn - komedie. Některý scénky opravdu prvotřídní zábava! Storka celkem v pohodě a dá se říct, že jsem se bavil po celou dobu. Konec možná až moc crazy, ale ještě se to dalo. 75% ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Auto, kterým jezdí hlavní hrdina, je AMC Gremlin. (Corpsegrinder)
  • V knihe je domček na strome iba vymyslený. Po tom, čo ho Merrin (Juno Temple) s Igom (Daniel Radcliffe) druhý raz nenájdu, dôjdu k názoru, že mali "spoločnú halucináciu." V knihe sa takisto Lee (Max Minghella) Igovi prizná, že ho v skutočnosti z vody nevytiahol, ale vyplával sám. (Lucjen)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama