Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (607)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Uchádzajúci námet, z ktorého by bol parádny 90s seriál, kde by rohatému detektívovi ľudia rozprávali svoje najtajnejšie služby a on v ruke s vidlami a s hadom okolo krku by riešil záhady. A tak prvá polovica je solídna zábava, ale v momente keď sa začne reálne riešiť vražda, je to strašný kŕč. Verím, že Joe Hill má solídne komplexy z toho, kto je jeho otec, ale kingovská detská línia s "krížikom" je úplne smiešna. A každým ďalším odhalením je to horšie a horšie (pri objavení listo som už len gúľal očami). Premárnený potenciál. ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Nedotažený pokus posunout se zase trošku jinam. Na jedné straně stojí skvělá, originální, vtipná, mysteriózní kriminálka, ovšem z té druhé jí stahuje krvavé, přeplácané fantasy. Velmi nevyvážený počin jako by byl slepec dvou odlišných filmů ze stejným tématem, zhruba do poloviny jde o skvělou podívanou, jenže pak se to zlomí a jde to jen dolu. Málo u kterých filmů je mi líto promarněné šance, tohle je jeden z nich. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po čase a zamyslení zvyšujem hodnotenie filmu na maximum. Toto je jeden z tých filmov, ktorý síce nemusí byť dokonalý, ale vyskúšať by ste ho mali aj tak. Lebo je to vlastne príbeh starý ako ľudstvo, ale je príjemne ho vidieť v príťažlivom balení. Rozhodne to nesledujte ak túžite po horore. Do kategórie hororov by sa tento film zapisovať nemal. Lebo to horor nie je. Je to taký filmový mix drámy, romantiky a fantasy. Tam niekde by to malo spadať. Daniel Radcliffe ako vždy bezchybný a príjemne snímok ťahá. Rohy sú film, v ktorom romantické scény sú romantické a desivé scény sú desivé. Všetko funguje, dokonca aj to, že sa hlavný hrdina promenáduje mestom s rohmi. Záver bol skutočne ostrý a brutálny. Po druhom zhliadnutí ešte väčší zážitok. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

I když měly koule, je fajn, že Aja se vysral na remaky, a konečně se vrhl na ambicioznější látku. Talentu má na rozdávání, takže proč ho nevyužít i trochu jinak, než jen zatínáním krumpáčů do lebek nebo zvracením penisů ve 3D. A tak se náš francouzský řezník snad vůbec poprvé věnuje hlavně příběhu, lepšímu vedení herců a líbivé vizuální stránce: zejména pak krásným lesním exteriérům, vymazlené kameře a chytlavému soundtracku. Někteří diváci samozřejmě budou remcat nad absencí gore scén (jedna rozstřelená makovice by tu však byla) a odklonu od hororu k barevné fantasy detektivce, krajní fandové Alexe však pochopí a třeba ocení. (80%) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Francouz Alexandre Aja je ďábel, který přispěchal se svým nejambicióznějším projektem. Mix několika žánrů slibuje, že chlapík, který nechal v karavanu zmasakrovat jednu milou rodinku a stovky piraní ochutnat nejedno odhalené ňadro, nachystal divoké lidské neřesti v plné nahotě. To bylo asi tak. Rozčertěný Daniel Radcliffe má hned několik důvodů být pořádně naštvaný – opustila ho přítelkyně, sotva se z toho dokázal vyspat, našli jí mrtvou, sotva se z toho dokázal otřepat, vina padla na něj. Za zadkem má novináře, na hlavě mu začínají rašit rohy. Ano, rohy. Noc předtím totiž hned několikrát zhřeší, pořádně se zlije, znesvětí pietní místo své mrtvé lásky, probudí se vedle té, která dá každému. Brzy navíc díky růžkům pochopí, že ti svatí a milí lidé okolo jsou v jeho přítomnosti sakra upřímnější než obvykle. Zábava začíná, i když pro mladíka, který musí očistit své jméno, to až taková řachanda nebude. Radcliffe to má asi jak Elijah Wood. Oba jsou navždy spjatí s jednou až hystericky populární postavou, oba si pečlivě vybírají, do čeho půjdou. Frodo Wood Maniakem šokoval coby šmírák v zaplivaném městě skalpující své oběti. Radcliffe podruhé zkouší horor, věříme mu nejen romantiku s Juno Temple, ale třeba i ty samotné růžky. I když o horor prakticky nejde, spíš o solidní fantasy detektivku, které v přepálené stopáži tu a tam dochází dech a má zbytečně doslovný závěr, ale onen mile divoký humor leccos zachrání. Příště zase ale víc zvrhlosti, prosím. 75% ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Igova (Daniel Radcliffe) SPZ je 2036LUK, které odkazuje na Evangelium podle Lukáše 20:36: "Vždyť už nemohou zemřít, neboť jsou rovni andělům a jsou syny Božími, poněvadž jsou účastni vzkříšení." (cihlenka)
  • Auto, kterým jezdí hlavní hrdina, je AMC Gremlin. (Corpsegrinder)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama