Reklama

Reklama

VOD (1)

Překrásná Serena si vezme za muže velmi úspěšného podnikatele. Štastný pár společně vládne lesnímu průmyslu a zdá se, že nikdo a nic nemůže narušit jejich manželství plné něžností a lásky. Tajemství z minulosti a žárlivost bude však velmi těžká zkouška i pro ně. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (100)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se snímku bál a mám pocit, že to bylo oprávněné. První záběry na nádhernou krajinu mě dostaly, to zase ne že ne. Carolina je prostě božská a lesy jsou úchvatné. Jenže příběh, ač je jak chce dramatický, mi přišel křečovitý a nudný, se zaměřením pouze na herce a jejich výkony, které doslova křičí, že někdo chce Oscara. Ne, děkuji. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná a velmi špatně zahraná - ústřední duo je na odstřel - trapárna, která se tváří jako super drama, ale je to akorát voser. Kouknul jsem se na to, protože v komparzu dřevorubců hrál můj otec. Kdyby ho ti kokoti dali do pořádnýho záběru, udělali by líp. Na Jennifer a Bradleyho se koukat nedalo. Brr! ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Film je pomalý, postavený především na hereckých výkonech, většina děje se odehrává v obličejích jednotlivých postav. Vůbec si nemyslím, že je to chladné a bez emocí, naopak. Je to o rozkladu citových pout následkem rodinného neštěstí. Je to všechno jen a jen o emocích. Možná nebyl výběr představitelů hlavních rolí nejšťastnější. Cooper i Lawrence zkrátka na svůj úkol ne úplně stačili. Kamera, příroda, exteriéry i výprava celkově výtečné. 70% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nejdřív je všechno jako z růžového snu, pak se všechno šeredným způsobem začne kazit. Jennifer Lawrence mě nepřesvědčila, že by dokázala bravurně pokácet strom sekerou. Bradley Cooper má taky do drsného majitele pily dost daleko. Překvapivě se v odlehlých horách uprostřed ničeho začne odehrávat velmi niterné drama hlavního páru, jehož námět je pořád velice aktuální. Ale to řešení! Ach jo. Z filmu knižní předloha přímo trčí a způsob, jak se vypořádat s neštěstím je zcela na hlavu padlý i v rámci dřevorubeckého tábora. Leda by tam bylo šílenství nakažlivé. A vůbec to drama je takové odtažité, neprožité, nedokáže diváka zasáhnout, spíš ho otráví. SHRNUTÍ: Přemýšlíte nad kariérou dřevorubce. Nedoporučuji těhotným ženám nebo těm, které se o otěhotnění snaží. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Susanne Bier semlel Hollywood, což je veliká škoda. Nemůžu říct, že by byla Serena špatným filmem. Režie je solidní, nasnímaný je film také dobře a herci odvedli slušnou práci, což platí i o Jennifer Lawrence a to je co říct. Jenže chybí tomu emoce, nejde se do hloubky a postavy jsou, na podobně laděné drama, až příliš jednoznačné. Na jedno podívání fajn, ale jméno režisérky slibovalo mnohem víc. 60% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo i ve filmových ateliérech na Barrandově. (Lipi4)
  • Když spolu Jennifer Lawrence a Bradley Cooper pracovali na filmu Terapie láskou (2012), často říkali, že by spolu chtěli pracovat i v budoucnosti. Když si tak Jennifer přečetla scénář, poslala kopii i Bradleymu s otázkou, jestli by do toho šel s ní. (Weasley)
  • 80 procent štábu, který čítal 250 lidí, tvořili Češi. (agass)

Reklama

Reklama