Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (942)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

- I Believe I Can Fly - Todd Phillips testoval v mainstreame hranice čierneho a zvrhlého humoru. Napadlo ma The Hangover: Into Darkness :) Je to iné ako predošlé časti a chápem, keď budú skalní fanúšikovia jednotky sklamaní, pretože scenár trochu zabúda na Phila a Stua a humor je tiež na inej (vyššej?) úrovni. Všetko to ale slúži iba pre prospech veci, dokonca aj scény, nad ktorými budete krútiť hlavou. 85%, výborná zábava, najlepšia časť a mne osobne tam chýbala iba tradičná Stuová pesnička. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tihle kluci na to pořád mají a nejeden fanoušek si v kině díky scéně v mezipauze závěrečných titulků posteskne, že už je to podle všeho naposled. Možná zbývá, udělat z toho televizní seriál, což? Nápady by pořád byly, bavil jsem se celé dvě hodiny. I když jsou Cooper s Helmsem opovážlivě odstrčeni na druhou kolej... ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Partia tvorcov pochopila, že po druhýkrát použiť ten istý kopirák by asi naozaj neprešlo a tak musím hneď na začiatku pochváliť jednoduchý nápad, od ktorého sa odvíjala hlavná zápletka. Postavám sa nič vyčítať nedá a ešte stále dokážu rozochvieť divácke bránice na základe tých istých defektov v ich charakteroch. Pribudol však ťahúň v podobe Johna Goodmana, ktorým bol špičkovou voľbou. Fóry a hlášky si udržiavajú šialenú úroveň, ale ich výbušnosť už stráca na intenzivite. Sem-tam sa podarí dobrý zvrat, no napriek tomu ostáva jednotka neprekonaná. Do záverečných titulkov som mal malú nádej, že odniekiaľ predsa len do tretice vybehne Tyson s tigrom na obojku, ktorý by bol pre mňa tou pomyslenou čerešničkou. Napriek tomu prekvapujúco veľmi poctivá bodka za touto skvelou sériou. 85%. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnotit, ještě těžší nějak smysluplně okomentovat tenhle snímek. V první řadě musím říct, že (z mého pohledu) není rozhodně tak vtipný jako dva předešlé díly, i když jsem měl asi tři opravdové záchvaty smíchu. Je i dosti jiný, "dospělejší" z pohledu situací které hlavní hrdinové řeší, což je podle mě jen dobře. Navíc, mi přijde, že i herci hrají o dost lépe, zejména Galifianakis a Jeong. Za mě 75% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je to o něco lepší než předchozí díl. Vlčí smečka opět řádí a opět se potýká s nečekanými potížemi. Hlavně díky Chowovi. Doug tam zas skoro celý film není. Je to celkem sranda. Zase se dostávají do trapných a komických situací. Alan hodně perlí. Některé hlášky opravdu stojí zato. Nakonec ale všechno dopadne dobře. Možná bude i další díl... Třeba ta žirafa hned na začátku. "Jmenuju se Alan a koupil jsem žirafu." :D ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • V roku 2012 Zach Galifianakis (Alan) schudol natoľko, že si kvôli tomuto filmu musel obliecť protetické brucho. (Zeker)
  • Pánovi Chowovi (Ken Jeong) sa podarí vystreliť zo 6ranového revolveru až sedemkrát. (MikaelSVK)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama