Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (370)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mnozí namítají, že se jedná o povrchní film. Ale vždyť o tom to je, film působí povrchně tak, jak působí lidé, o kterých film je. Parta teenagerů chce žít své vysněné povrchní životy v luxusu ve stylu hollywoodských hvězd a tak začnou vykrádat jejich domy. Nicméně se nejedná zrovna o sortu inteligentních adolescentů a netrvá dlouho a nechaj se chytit. Sofia Coppola se s tématem vypořádala skvěle, byť prostředí tohoto snímku není zrovna mě blízké. Co si budeme povídat, na film jsem se těšil hlavně kvůli Emmě, která tentokrát vzala roli nehorázně tupé krávy a zahrála ji tak dobře, že jsem ji žral každé slovo. ()

Mr. Filuta 

všechny recenze uživatele

KILL IT WITH FIRE before it lays eggs. Nejprve sem si myslel, že jsem napíšu značně generačně pobouřený a znechucený komentář... pak jsem trochu vychladl a zařekl se, že Bling Ringu nedopřeju, aby ve mě splnil svůj účel. Jedná se totiž pouze o prvoplánovou provokaci a trolling, který ve mě chvílemi vyvolával tak silné davivé reflexy, že by na ně mohl být hrdý Herschell Gordon Lewis. Těžko se pak člověk může ovládnout, aby dokázal odlišit rozhořčení z náplně filmu nad jeho kvalitou. Jeden z mála filmů, který opravdu nedoporučuji ke shlédnutí. ()

Reklama

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že módě a značkovému oblečení opravdu vůbec nerozumím, nicméně tento film je evidentní ukázkou, že pro mnoho lidí je právě oblečení prvkem začlenění se do společnosti nebo při nejmenším prostředkem k hledání svého já. Film vlastně nepřekvapí vůbec ničím, jen nabídne zajímavý pohled do života celebrit a rádoby celebrit a známého faktu, že projde-li mi jedna menší levárna, budu chtít příště udělat větší a čím více mi to bude vycházet, tím odvážnější budu příště. Hranice přestanou existovat. Až do tvrdého pádu zpět na zem. Rychlého návratu k morální realitě :-) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

V podstatě první film na který jsem šel s tím, že to bude sračka, protože dokonalé outfity a svět značkovýho oblečení a luxusu je skutečně něco s čím se ve svým životě docela obstojně míjím. Leč sexy Emička je sexy Emička a tak jsem se rozhod jít do kina a kvůli pár minutám protrpět zbytek. K mému velkému překvapení však na mě film žádné právo utrpné nenasadil, samozřejmě pár scén bylo ryze pro pipiny, ale to jsem hrávě překous, protože mě čím dál tím víc fascinovalo s jakou drzostí si ta partička počínala. Vůbec se mě nechce věřit, že by bylo tak lehký se dostat k Megan Fox do postele, bych si tam na ní počkal, ta by se pak divila, bréca jedna, kdyby udělala hup do postýlky a tam už Enšpígl v plný polní. Možná kdyby se ulevilo na pipinství, mohla to bejt docela zajímáva psychárna, protože mě ty mladý fakt normální nepřišli. Zvláštní, film nemá nějaké velké napětí, o osud okradených celebrit se těžko člověk může bát a ta zlodějšká partička taky nebudí žádný velký sympatie. Vyjma Emička samozřejmě, ta by měla zákaz mít na sobě příliš oblečení a příkaz tvářit se pořád svůdně, jaká to škoda, že nejsem zákonodárce já, fakt že jo. Film jehož prostředí a obsah je nám smrtelníkům tak vzdálenej, až je pro nás zajímavej, jinak si své sympatie k tomuto filmu na rozdíl od sympatií k Emičce neumím vysvětlit. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Obával jsem se toho, jak Coppola tuto kauzu pojme a musím říci, že pro mě dobře. Pomalejší tempo mi velmi sedlo, i když sestra zase čekala něco více akčnějšího. I když některé záběry mi přišly malinko zbytečné (např. záběr na Marca po zavření vrat) a rušily mi celkový dojem z filmu, tak jinak nemám větších námitek. Snímek probíhal přesně tak, jak jsem čekal. Jednu vadu ale měl. Čekal jsem, že Emma Watson bude mít roli Katie Chang a obráceně. Aspoň podle fotek a traileru to tak vypadalo a nakonec byla víceméně jen "ta druhá". V uvozovkách proto, že i přesto dokázala pro mě roli zahrát lépe než Katie (a celkově ostatní). Což je samozřejmé, jelikož Emma má za sebou 12 let hraní a pro Katie to byl debut (se kterým se poprala dobře). To, co jsem od filmu očekával, jsem dostal. Líbil se mi po stránce scénáře, režie - až na ty malé výtky - tak po stránce herecké. A neposlední řadě úchvatnou podívanou na šatníky a domy slavných. :) Chápu ale, že pro někoho Bling Ring mohou být ničím zajímavé. Prostě další průměrný film. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Film sa nakrúcal na približne 20 miestach v Los Angeles. (peiton)
  • Ve filmu i v traileru byla použita skladba "212" od Azealia Banks, kterou vybrala sama Emma Watson. [Zdroj: emmawatsonfan.net] (Weasley)
  • Pro Sofii Coppolu jsou typické krátké scénáře. Scénář k tomu filmu měl pouze 80 stránek. (Weasley)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama