Reklama

Reklama

Ledové ostří

Trailer

Obsahy(1)

Doug Dorsey byl nadějí a hvězdou amerického hokeje. Vážné zranění oka ho však připravilo o kariéru, slávu i naději na olympijské zlato. Bohatá Kate Moseleyová patří ke špičce amerického krasobruslení, kterému se věnuje odmalička. Pád během rozhodující finálové jízdy ji však připravil o olympijskou medaili i partnera. Když její trenér Anton Pamchenko při hledání nového partnera pro následující mistrovství dojde na konec seznamu, protože žádný z volných krasobruslařů nebyl pro Kate dost dobrý, rozhodne se k riskantnímu kroku a dá ji dohromady s Dougem. Zpočátku se zdá, že se pokouší o zázrak. Pro hokejistu není krasobruslení opravdovým sportem, a navíc vydržet se samolibou Kate, odmalička vychovávanou v přepychu a přesvědčení, že je ta nejlepší, se zdá téměř nemožné. Pro Kate je zase nemyslitelná představa, že by měla vytvořit dvojici s nevzdělaným venkovským buranem. Protože je to však pro oba poslední šance, za neustálých hádek se neochotně pod Antonovým vedením pustí do přípravy. Doug musí bruslit odlišným způsobem a Kate se zase musí smířit s tím, že narazila na někoho, koho nedokáže ovládat. Z neustálých roztržek a uštěpačných poznámek se pomalu vynořuje nejen souhra na ledě, ale také přátelství, které nenápadně přerůstá v cit mnohem hlubší, než je pouhá společná touha po vítězství. Blíží se mistrovství USA v krasobruslení, a s ním nominace na další olympiádu. Bude to pro Douga a Kate křest ohněm a současně poslední naděje k cestě za vysněnou medailí… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Zase jeden příjemný film a to v dobrém slova smyslu. Nejde o žádný nezapomenutelný klenot s propracovaným scénářem a velkým přesahem, ale o pohodovou romantickou komedii v lehce netradičním "ledovém" prostředí. Mezi hlavními sympatickými hrdiny to správně jiskří, celý film pěkně ubíhá a dokáže vám zpříjemnit jeden večer. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Jistě, od začátku je jasné, že ti dva, kteří se nemohou snést, se do sebe zamilují a že film je tak dalším romantickým slaďákem, kterých už bylo natočeno stovky, ne-li tisíce. Jenže ono to zde funguje jinak - sympatičtí herci, příjemné prostředí zimních hal a krasobruslení. Příjemná podívaná na den, kdy chcete lenošit a nemáte náladu na náročné snímky. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kurňa chtělo se mi nad tím brečet. Přiznávám…ne ale kvůli samotnému filmu, nebo snad jeho dojemném příběhu, ale nad ztrátou času, kterou jsem tomu věnoval. Jako jasně, je to doják a příběh krasobruslařky a hokejisty – ty vole určitě bych šel dělat sport pro ženské a buzeranty…Osobně se mi líbil spíš jen začátek filmu a jejich první rozepře, než ta omáčka okolo toho. Což se mi i líbilo, přidat ke krasobruslení tunu romantických keců, tak jsem se z toho asi posral úplně. Takže to mělo i dramatickou vložku, což bylo jen a jen dobře a taky důvod, proč jsem se na to dodíval až do konce…50% ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Ani tento americký sen na ľade ma nedokázal zaujať. Nie som si istý, či špičkový krasokorčuliar nepotrebuje na rozdiel od špičkového hokejistu obe oči, nie som si istý, či je možné nakrútiť romantickú komédiu s dvojicou slabších hercov, medzi ktorými to nefunguje. A keď k tomu pridám stereotypný dej, ktorý sa už odohral v podobných filmoch nespočetne krát, tak ostáva iba ten americký pátos a vlajúce zástavy v závere, ktorými chce režisér ospravedlniť všetko, čo tomu predchádzalo. ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemně natočená romantická , lehce dramatická a zároveň komediálně laděná záležitost točící se okolo sportovní tématiky , ale nabízející divákovi zároveň i něco navíc a to v úhledném a zářivém balení , které nám divákům servíruje prostřednictvím perfektní ústřední herecké dvojice D.B. Sweeney a sladké Moiry Kelly. Až na pár klišé je to výborná volná jízda , podpořená neméně povedenou hudbou a uhánějící rychlým tempem bez chvilky oddechu , kterou vřele doporučuji. Film: 76% ()

Galerie (104)

Zajímavosti (7)

  • Díky tomuto zranění přišla Moira Kelly o roli Kit Kellerové, která jí byla nabídnuta ve filmu Velké vítězství. (Bauer)
  • Přímo na place při natáčení si Moira Kelly, která hraje Kate, zranila kotník. (Bauer)
  • Oba herce trénovala Sarah Kawahara, trenérka nejúspěšnější americké krasobruslařky Michelle Kwanové. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama