Reklama

Reklama

VOD (1)

V napínavém thrilleru Uzavřený kruh svede bývalé milence-právníky dohromady velmi vážný teroristický útok. Komplikovaný případ prověří jejich loajalitu. Brzy se navíc ukáže, že v sázce není jen jejich kariéra, ale i život. V rušné londýnské tržnici vybuchne dodávka a rázem je na světě jeden z nejsledovanějších případů britské historie. Pachatel je dopaden a schyluje se k soudnímu přelíčení, které bude sledovat celý svět. Proti sobě stojí dva výjimeční právníci, bývalí milenci (Eric Bana a Rebecca Hallová). Případ se zamotává a vše nasvědčuje tomu, že je do něj zapojená tajná britská policie. Najednou už není v sázce jen kariéra obou právníků. Tady půjde i o jejich životy. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (88)

divak84 

všechny recenze uživatele

nevím jak to ta rebecca hall dělá, ale v každem filmu vypadá jak arogantní kráva. Eric naopak opět pohodový výkon. Film předvídatelný od začátku, je to prakticky o tom samém, o čem vyprávějí US filmy o konspiraci ze strany CIA apod. akorát s tím rozdílem že closed circuit to podává z justiční strany. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na to, že scénář psal ten vocas co je zodpovědnej za Redemption a The locke to dopadlo slušně. Zase jako Eric Bana je v pohodě a podobné politické thrillery mě lákají. Jenom škoda, že tenhle film si bohužel vysoký standart neudrží po celou dobu. Vyšetřování je zajímavý a napínavý a já coby příznivec konspiračních teorií jsem jich tu i pár dostal. Na druhou stranu film mě nijak zásadně nezasáhl a to hlavně z důvodu, že mi neřekl nic co bych dávno nevěděl o té dnešní skvělé době a cvičených opicích co v ní žijou. Nebylo to zlý, ale mělo to na víc.65% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se tenhle snímek tak moc nebabral ve vztazích postav, jejichž vzájemné propojování je naprosto zbytečné, a prostě se jen zaměřil na soud a to celé bylo natočeno syrově, skoro až bez emocí, možná by to byl i výjimečný film, ale takhle je to soudní drama, které je kombinováno s thrillerem a vlastně i romancí. Člověk se ale ptá proč, protože takhle je to jen jeden z mnoha, i když Bana zase jednou ukazuje, že nemusí ve filmu umřít, aby byl snesitelný. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Čím méně se dočkáme zvratů, o to je tahle konspirace lépe napsaná a až nebezpečně reálná. Je jen dobře, že jsou hrdinové ušetřeni bourneovských kousků, byť závěr měl být přece jen vyostřenější, než byl. To je spolu s ještě asi jedním dalším přehmatem (Velkému bratru prostě neutečete, když se Vám to zrovna hodí) jediná výtka. Na druhé straně mezi klady stojí opravdu skvělá atmosféra, chytré dialogy plné decentně zaobalených výhružek a ústřední dvojice herců sympatická tak, že byste si to s ní dali klidně do trojky(za určitých pevně stanovených pravidel.) 80% PSpoil: Takhle odvážné rýpnutí do nedotknutelných...to se nevidí.. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám rád soudní dramata a líbí se mi Rebecca Hall, tak jsem si film docela užil. Kromě hlavní dvojice potěší i Ciarán Hinds a Jim Broadbent ve vedlejších rolích. Ale objektivně musím uznat, že je to snímek na tři hvězdy. Téma je zajímavé, ale zpracování místy pokulhává a hlavně opakující se nesmyslná selhání tajné služby jsou přehnaná. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno