Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (1 302)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe konečne dáka dobrá komédia. Perfektne som sa bavila a prežila som bez ujmy i blbečka, ktorý niektorým hláškam z filmu tlieskal. Vtedy som rozmýšľala či náhodou nie je mentálne zaostalý a proste sa len teší ako malé dieťa. No ale na moje sklamanie bol to "dospelák" a ja si teraz musím o ňom myslieť, že je trápny debil. Späť k Millerovcom. Fajn fajn fajn fajn aj to tam bolo fajn i to bolo fajn ale škoda toho trápneho ohraného očakávaného "sladkého" konca. Ten nebol fajn. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiná road movie, kde partička lidí, kteří si hrají na spořádanou rodinku a přitom jsou to jen sousedi z jednoho baráku, ujíždí s luxusním karavanem plným pašované marihuany z Mexika, do toho se spřátelí s rodinkou agenta z protidrogového oddělení a v patách jim je okradený mexický dealer. To už je solidní námět na rozehrání řady zajímavých situací a scének, zvlášť když v jedné z hlavních rolí tato komedie nabízí sympatickou a stále ještě překrásnou Jennifer Aniston. Ale nejen ona je v tomto filmu perfektní, má totiž neméně skvělé herecké kolegy, kteří dohromady tvoří super partičku a zároveň asi jednu z nejlepších imaginárních rodin v historii filmového plátna. V jejich situaci bych tedy asi být nechtěl, ale členem této falešné rodinky bych se stal klidně hned, kdyby byla ta možnost. Já se bavil perfektně až do konce a jsem rád, že jsem si k této komedii našel cestu. Myslím, že tady nemám nad čím váhat, film si ode mne to maximální hodnocení v podobě pěti hvězd určitě zaslouží. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nechápu, kdo do takové role ukecal Jennifer Aniston. Jedná se totiž o netradiční, skoro až erkovou, komedii, ve které Aniston tancuje u tyče. Celé je to navíc takové přisprostlé, jelikož Jason Sudeikis naverboval 3 lidi, kteří mají tvořit jeho rodinu, a jelikož se ve skutečnosti vlastně o jeho rodinu nejedná, v klidu si jim občas zanadává. Celkově se jedná o povedený film, ve kterým není humoru nedostatek, je to ale opravdu až moc dlouhý. Nevím, proč se nyní u komedií ustupuje od klasické 90ti minutové stopáže...70% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu dobrý a originální nápad pro komedii a vcelku slušná první polovina s několika opravdu velmi povedenými momenty. Na stranu druhou slabší druhá polovina s podivným vývojem děje, pár zádrhely, trapnějšími situacemi a postavami (druhá rodinka) a zdlouhavějším koncem. UPDATE: Zvedám hvězdu, protože 3/4 filmu jsem viděl různě v TV už asi 4x, sice to nikdy nedokoukám, ale ten zbytek je prostě komediálně/odpočinkově chytlavý. 70% ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

70% komedie s mnoha dobrými situacemi a hláškami, navíc dobře obsazení z této nenáročné komedie dělá jednu z nejlepších komedií roku. Mám trochu problem,když se z dealerů drog či pornoherecek (např.film sexbomba zod vedle) dělají "hrdinové" a znázorňují,že jde o zcela normální záležitost (nejsem žádný moralita,ale na tyto filmy koukají děti,které si nazory teprve upevňuji). V každém případě je čemu se smát a tj.důvod k radosti a shlédnutí. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Scottie P. (Mark L. Young) povie "You know what I'm saying?" ("Vieš, čo myslím?") celkovo 11krát. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal vo Wilmingtone (Severná Karolína, USA) a Santa Fe (Nové Mexiko, USA) od 23. júla do 5. októbra 2012. (Arsenal83)

Související novinky

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama