Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

vanislav 

všechny recenze uživatele

Jste rasista? Xenofob? Sexuální násilník? Sociopat? Gerontofil? Zoofil? A nestydíte se za to? Tak pak je tento seriál vaším šálkem čaje. Večerníček pro dospělé, které dokáže pobavit opravdu, ale opravdu drsný humor, který korektnost viděl maximálně na nádraží, kde ji znásilnil na WC. Jestli jste sněhová vločka, co se urazí, při vtipech jako "Steve, ty nemůžeš mít na starost děti, protože jsi zabil víc táborníků než Dachau", tak se na to nekoukejte. Pokud jste milovníci seriálů jako South Park, Rick and Morty a dalších, budete se řezat smíchy od začátku do konce. ()

Predator77 

všechny recenze uživatele

1 Série: 60 procent, 2 Série: 65 procent, 3 Série: 60 procent, Tenhle animovaný seriál který rozhodně není pro děti je neskutečná šílenost která dokáže zabavit svým nekompromisním humorem a brutalitou ale pokud od něho chcete víc než jen nenáročnou zábavu tak budete muset jít o dům dál protože tenhle snímek si od začátku na nic nehraje a tím pádem se nebere vůbec vážně a na poli seriálové tvorby se divím že to ještě nezakázali protože to co se v tomhle seriálu děje jen tak nikde jinde neuvidíte !!! ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé díly maj cca 20 minut. A když se z 10 minut chlámete a 10 minut je vám zle, asi to není to pravé. Byť k tomu má tak blízko. Z tohoto jsme bohužel vyrostl. A stačilo mi. Nechci seriál shodit, protože si jde perfektně za tím, za čím si jít chce a jistě má solidní základnu fandů. Já mezi nimi nebudu. Stačily mi 3 díly. A i když další mohou být lepší, styl už si u mě seriál vybudoval a já si nemyslím, že by se radikálně pro mé ideály změnil. Dobrá animace, super postavy a parádní prostředí. Jen už to není pro mě. Bavte se :) ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Pro některé možná až moc kýčovité, pro mě super zábavné, moje dekadentní já úplně zaplesalo ze všech těch absurdit. Shlédnuto asi za 3 dny, bavil jsem se každým dílem, nic se neopakovalo, nevařilo se z vody a 3 série jsou úplně akorát. Agresivita medvíděte mě kolikrát dostávala do kolen. K tomu další postavy, které nebyli vůbec homofobní nebo rasistické, dokresleno graeofílií a tadá máme tu seriál mého vkusu. ()

bohhous22 

všechny recenze uživatele

Srovnání s FG je možný,ale jen stran animace!!! Brickleberry má vypointovanější , přímočařejší a drsnější humor!!! Některý fóry v FG jsou sice krásně absurdní,ale často nevtipný!Brickleberry se nepáře vážně s ničím, ačkoliv se přesně tohle říkalo o FG, první zmíněný vede na plný čáře!!! Další významný plus je počet dílů, nápaditost  a originální vložka již v úvodních titulcích či kadence ( mnohdy humusoidních ) vtipů, stačí se podívat!A to miluju Petera Salámistu a prvních pět sérií FG doslova zbožňuju! Jediné mínus shledávám v Paradise PD, to souvisí spíš s tvůrci! Ačkoliv...Pokud by si tvůrci odpustili několik nekonečných sérií PDP a všechny dobrý fóry nacpali do 4.série Brickleberry,mohl to možná být seriál nejvyššího levelu animo-komediální seriálové tvorby!!! Přesto je to ujetý, vtipný,odvázaný,drzý a na hony vzdálené škatuly NEKOREKTNÍ!!! Perla ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Začátek seriálu se neobešel bez negativních hodnocení kritiků. Většina z nich tvrdila, že seriál napodobuje animací velmi podobný seriál Griffinovi (od r. 1999). (kery-)
  • V této epizodě se objevuje past vodní kostky na hlavě, která je rovněž ve filmu Saw 5 (2008). (stepan_s)
  • Ethel je jedinou hlavní ženskou postavou, jež je v anglickém originále skutečně nadabována ženou (konkrétně Natasha Leggero). Connie je totiž ve skutečnosti nadabována dabérem Rogerem Black. (P. J. D.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno