Reklama

Reklama

Vše, co řekneš, tě bude pronásledovat. Bude tě děsit všechno, co uvidíš. Vše, co uslyšíš, tě přivede na samý okraj. Jsou letní prázdniny a novopečený student Lewis Thomas se rozhodl s dívkou svých snů Vennou vydat napříč kontinentem. Ale jeho romantické naděje pokazí objížďka, když zastaví svému staršímu bratrovi Fullerovi a ten ho přemluví, aby si udělali krutý žert z osamělého řidiče nákladního auta. Nebezpečný Rusty Nail, kterého nikdy osobně neviděli a znají ho jen z vysílačky, se ale chce smát naposled... a hodlá se mstít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Solidní thrill ve stylu Duelu, Hitchera a Telefonní budky. A to je vlastně všechno, co potřebujete vědět. Trailer obsahuje spoilery, tak bacha, do tohohle je lepší jít naslepo. Má to dost zvratů, ostré finále, pointu, sympatické obsazení a slušné tempo. S tímhle o sobotním večeru nemůžete udělat chybu. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Napínavý, štýlový thriller v štýle takého Stopára, postavený najmä na vysokooktánovom napätí, dobrom, civilnom hereckom prejave v skvelom "kamiónovom" cestnom americkom prostredí, funkčnej, pevnej réžii a tajomnej postave Rustyho Naila a jeho hlase, celý film tvárou neukázanej, a správne nedopovedanej. Teším sa na druhý diel. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

tron ako keby mi čítal myšlienky. :-) Len nechápem to tunajšie priemerné hodnotenie. Veď v kontexte tvorby roku 2001 ide o nadpriemerné dielko. Technická poznámka: "Nabušené" DVD, ktoré sa predáva u nás je SPECIAL EDITION so všetkým čo k tomu patrí - okrem českej podpory pri bonusoch. Originálny názov filmu na tomto DVD je ROAD KILL. Slovenský dabing vyrobený TV MARKÍZA je navyše perfektný. (18.4.2006) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Lewis Thomas (Paul Walker) se vydává napříč Spojenými státy za dívkou Vennou (Leelee Sobieski). V půlce cesty se dozvídá, že jeho bratra Fullera (Steve Zahn) právě pustili z vězení, a tak si na své cestě udělá malou odbočku a bratra vyzvedne. Jenže cesta je nudná, a oba se baví posloucháním okolních řidičů ve vysílačce, a až se rozhodnou zapojit do rozhovoru, tak Lewis předstírá, že je žena. Jenže každá sranda něco stojí, a Rusty Nail, který se tím nebaví vůbec se rozhodne pomstít... Nevím kam čeští distributoři chodí na ty názvy - pro tento film se mnohem víc hodil ten originální. Jinak jde samozřejmě o remake prastarého Spielbergova Duelu, šmrncutého teenagerskou komedií - k čemuž dopomáhá hlavně herecké obsazení - Steve Zahn, Paul Walker a Leele Sobieski, bych očekával opravdu spíš v teen komedii. Jinak na podobných filmech mne fascinuje, jak mají v USA dlouhatánské, rovné a hlavně poloprázdné dálnici, u nás na D1 by se něco takového stát nemohlo :) ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Důvod, proč sem to chtěl vidět. Mladej Paul Walker...a bylo znát, že toho nemá ještě tolik odehráno, i když tady z toho snad ani víc dostat nešlo. V jednu chvíli sem si dokonce řikal, že to není možný, aby jentak ten týpek přestal otravovat, ale šel po nich dál. Ta trojka byla prostě partička idiotů, tolik věcí by se tam dalo scénáristicky udělat jinak, ale to já už teď asi nezměním. Každopádně, už sem si myslel, že šéfik neproleje krev a navíc sam lehne, což by byla pakárna největší, takle to uchránil od úplný pohromy... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Pro noční scény byly vyměněny světla kamionů a aut za přistávací světla letadel kvůli vysokému jasu. To pomohlo k absolutnímu ztmavení oblohy i při svítání. (Cheeker)

Reklama

Reklama