Reklama

Reklama

Vše, co řekneš, tě bude pronásledovat. Bude tě děsit všechno, co uvidíš. Vše, co uslyšíš, tě přivede na samý okraj. Jsou letní prázdniny a novopečený student Lewis Thomas se rozhodl s dívkou svých snů Vennou vydat napříč kontinentem. Ale jeho romantické naděje pokazí objížďka, když zastaví svému staršímu bratrovi Fullerovi a ten ho přemluví, aby si udělali krutý žert z osamělého řidiče nákladního auta. Nebezpečný Rusty Nail, kterého nikdy osobně neviděli a znají ho jen z vysílačky, se ale chce smát naposled... a hodlá se mstít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Tak u tohoto thrilleru mi po dlouhé době běhal mráz po zádech. Vynikající a nepředvídatelné dílo, které ani chvíli nenudí a děj je s každou přibývající minutou napínavější. Atmosféra zde přímo graduje a nervy jsou na pochodu od začátku až do konce. Opravdu mrazivá, ale naprosto dokonalá jízda, která stojí za shlédnutí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Toto je taká okatá tínedžerská variácia na DUEL, že to tvorcom nemôže mať za zlé ani Spielberg. V tomto prípade ale prekvapivo „tínedžerská“ nerovná sa „blbá“. Takže tu máme sympatické komorné herecké obsadenie (Walker, Zahn a Sobieskiová), napínavé scény, dobre maskovaný mizerný rozpočet a kvalitný (v rámci možností) scenár. Ak sa vám páčil STOPÁR alebo ÚNOS s Kurtom Russellom, budete sa baviť. Až nečakane poctivý psychologický hororový triler. ()

Reklama

DaliX 

všechny recenze uživatele

Perfektný, napínavý a skvelo vygradovaný film. Ako horor priemerné, ako thriller výborné. Levis Thomas (sympaťák Paul Walker) a jeho neposedný braček Fuller (zábavný Steve Zahn) si vyrazia na dlhú cestu naprieč Amerikou a trošku si zažartujú s neznámym vodičom kamiónu (priznám sa, taký žartík by som si vyskúšal aj ja!:D) Problém nastáva vo chvíli keď to preženú a vysvitne, že pán kamionista nie je len nadržaný nešťastník ale aj poriadný psychopat a tentoraz si rád zažartuje on. Pár scén (hlavne tá v reštaurácií ale aj v hoteli) som strávil s otvorenými ústami takže nevidím dôvod prečo nedať plný počet. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Thrillerová roadmovie o tom, jak se dva bráchové dostanou do průseru díky takové klukovině, jakou je dělání si prdele z TIRáků přes autovysílačku. Nemusí se to vyplatit, obzvlášť když natrefíte na magora. Film má ideální stopáž, příjemné herce, i když LíLín xicht moc nemusím, a po celou dobu příjemně graduje, takže ho beru jako fajn oddychovečku za 70%. Komu se líbilo, doporučuju tohle. ()

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Haloooo...je tam " Kendy " ?Hold v některých případech se nevyplatí, dělat si srandu z někoho, koho neznáme. Né každý, má stejný smysl pro humor.Příjemná oddychovka, která mi sedla.Fajn Paul Walker.Nedělej si srandu z lidí, když nevíš o tom, že tě vidí.Mámin mazel..." kendy kejn " tirák umí být fakt zlej. " ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • K filmu byly natočeny tři různé konce. (Holina)
  • Pro noční scény byly vyměněny světla kamionů a aut za přistávací světla letadel kvůli vysokému jasu. To pomohlo k absolutnímu ztmavení oblohy i při svítání. (Cheeker)

Reklama

Reklama