Reklama

Reklama

Vše, co řekneš, tě bude pronásledovat. Bude tě děsit všechno, co uvidíš. Vše, co uslyšíš, tě přivede na samý okraj. Jsou letní prázdniny a novopečený student Lewis Thomas se rozhodl s dívkou svých snů Vennou vydat napříč kontinentem. Ale jeho romantické naděje pokazí objížďka, když zastaví svému staršímu bratrovi Fullerovi a ten ho přemluví, aby si udělali krutý žert z osamělého řidiče nákladního auta. Nebezpečný Rusty Nail, kterého nikdy osobně neviděli a znají ho jen z vysílačky, se ale chce smát naposled... a hodlá se mstít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (179)

Filmpub.cz (Petr Čihula)

"Trojice teenagerů versus šílený psychopat. Otřepanější příběhové schéma současného hororu snad není dnes možné najít. Kdo si myslí, že originalita už je mrtvým pojmem, může se nechat Jízdou do pekel velice příjemně překvapit. Nadprůměrný horor nejen pro teenagery. Doporučují 3 z 5 vraždících…"

Filmweb.cz (Petr Trella)

"Režisér John Dahl natočil thriller, který se sice do dějin kinematografie nezapíše, ale za zhlédnutí určitě stojí, některé scény vám rozbuší srdce solidně. Vyzdvihl bych hlavně brilantní honičku v kukuřičném poli. Velmi dobře bylo zvoleno herecké obsazení. Steve Zahn je přesvědčivý a ve dvojici s…" více

Reklama

Reklama