Reklama

Reklama

Containment

(seriál)
  • USA Cordon (neoficiální název)
Trailer 1
USA, 2016, 9 h 6 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

David Gyasi, Christina Moses, Chris Wood, Kristen Gutoskie, Claudia Black, George Young, Hanna Mangan Lawrence, Trevor St. John, Zachary Unger (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Policejní strážník Lex Carnahan (David Gyasi) je pověřen úkolem udržet klid v ulicích poté, co se uprostřed Atlanty rozšiřuje smrtelně nebezpečný virus a město je rozděleno na dvě půlky. Na tu zdravou a na tu kontaminovanou. Seriál je americkým remakem belgického dramatu Cordon. (geklon)

Recenze uživatele Kothy k tomuto seriálu (1)

Containment (2016) 

Nový seriál od stanice CW se zabývá vypuknutím smrtící nákazy v Atlantě. Naštěstí se zrovna tam nachází CDC, takže odborníky mají po ruce. Celá oblast se musí uzavřít a lidé panikaří. Nikdo zatím nevím, jak se tomuto smrtícímu viru bránit. Nemocnice je také uzavřená. Je nám představeno hned několik postav a jejich příběhy. Ty se vzájemně proplétají, ale každý je na jiné straně barikády. Seriál se snaží hodně hrát na emoce.Na to už jsme od CW zvyklí. Nakonec se vše zamotá a některé postavy nás opustí. Lidé se v těchto situacích občas chovají dost zoufale. Konec je ale celkem pozitivní a další série už nebude, takže se toho o původu viru už víc nedozvíme... "Držte si odstup 4 až 6 stop prosím!" ()

Reklama

Reklama