Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy hledá rozhřešení ve Walesu a objeví zrádce v Ekonomické lize. Michaela začnou zajímat zbraně. Arthur dostane dobré zprávy. (Netflix)

Recenze (14)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smuteční epizoda a zcela pochopitelně. Ruská smyčka se utahuje a vše korunuje nervydrásající scéna v přístav, která je ukázkově emocionálně vyšponovaná. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I ve třetí epizodě se tvůrcům podařil celkem solidní výsledek, všechny zápletky byly zajímavé, jen Tommyho putování do Walesu mi přišlo trochu zbytečné. Mnohem víc mě zaujalo řešení případu "Changretta" i nátlak na předáka v továrně na automobily. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pohrebe Grace sa Thomas Shellby vyberie do Walesu, kde si dá u známej cigánky, ktorej verí potvrdiť, že zafír, ktorý daroval Grace bol prekliaty. Po jeho odchode narastá nepriateľstvo medzi Arthurom a Pollyiným Michealom. Thomas rovnako rozdelí úlohy bratom, aby objednávateľa vraždy Grace chytili aj s jeho ženou pri pokuse utiecť do New Yorku. Johnovi s Arthurom prikáže muža priviesť a ženu zabiť. Žena však bola kedysi ich učiteľkou a tak je bratia nechajú nažive.Muža pred Tommyho mučením v sklade zachráni výstrel s Arthurovej pištole. Rovnako sa komplikujú aj obchody s ruským veľvyslancom. Cesta Tommyho do Walesu je vlastne ospravedlnením seba samého a výborne zvládnutou je aj pasáž chytenia a vyrovnania si účtov v sklade s hlavou talianskej rodiny. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lituji dvou věcí. 1) Ta loď pro Taliánovu ženu nebyla Titanic. 2) Menší brutality, než by bylo vhodné. Přece jen, co se dělá z lásky, dělá se vždy mimo dobra a zla...   a prostá kulka prostě nebyla dost . ()

albionlady 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tommy: "Who's he got travelling with him?" Arthur: "His wife." Tommy: "What?" Arthur: "His wife." Tommy: "So shoot her, and bring him to me." John: "Uh, Tommy, Mrs Changretta was a teacher at our school." Arthur: "She's a good woman, Tom, a good woman." Tommy: "Well, if she's a good woman, then she'll go to heaven, eh, Arthur?" BA DUM TSSSSS Toto bola jedna z najlepších. scén. celého. seriálu. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"All Religion is a foolish answer to a foolish question." Tretia epizóda bola emocionálna a relatívne priamočiará. Z doterajších sa mi páčila jednoznačne najviac, možno aj s prihliadnutím na niekoľko podarených hlášok. Zlomený Tommy je o ešte poznanie nebezpečnejší.  "You can change what you do, but you can't change what you want." ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na zbavení se safíru se vlastně nic moc nevyřešilo. Arthur začíná mít problémky s Michaelem, tetku Polly chce přeblafnout malíř a Tommy se v příští díle pravděpodobně (doufejme) zbaví nesympatického kněze (ono vlastně který kněz je sympatický, že?). ()

Reklama

Reklama