Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh vypráví o tajném agentovi, který se snaží najít zbraně hromadného ničení. Zbraně byly ukradeny z ghetta Doupěte. Tajný agent se s prosbou o pomoc obrací na Lina, jediného člověka, co zná tento rajón a nebojí se místních gangsterů. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (333)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Námet filmu teda veľkú pozornosť nepúta, skôr jeho herecké obsadenie a režisér, ktorého meno sa viaže s filmom 96 hodín: Odplata. Režisérom je teda Camille Delamarre, ale scenár má na svedomí známy Luc Besson a musím uznať, že toto je skutočne bomba oproti jeho filmu The Family, ktorý som videl nedávno. Čo ma hneď na filme zaujalo bolo nezvykle dobré intro, so skvelou hudbou. Camille Delamarre sa celkom vyzná, na to že je to neznámy režisér a presne vie, ktorý štýl sa dá použiť pre ktorú scénu. Nasadil skutočne veľké tempo už od úvodných titulkov a drží ho naprieč celým filmom. Výborná rozlúčka s Paulom Walkerom. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce] Pokud měla být toto pocta Walkerovi, patrně se teď někde svíjí a metá kotrmelce v rakvi. Snímek je vskutku velice odlehčen od reality a jediným tahákem jsou propracované parkurové, bojové a jiné akční scény, kterých jsme si už ovšem užili v Okrsku 13, a který byl o dost lepší. Ani jsem nedokázal spočítat, kolikrát se mé oči obrátily v sloup při tupých dialozích a neskutečně dementních a nelogických černých dírách ve scénáři, jehož autorem je nejspíš parta opic z laboratoře pro testování kosmetiky. Neskutečně kůl hlášek je tu bezpočet a rádobyvtipné se je snaží počtem alespoň dohnat, ale nic naplat, toto je skutečně marnost nad marnost. Jediným hercem tu byl skutečně jen a jen Paul Walker, což je mu opravdu ke cti a jen díky tomu nedávám nižší hodnocení. Přirovnal bych to k průměrnému pornofilmu bez koitálních scén. Tedy o ničom. 30% ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Brick Mansions v češtině doupě mě mile překvapil.Děj je jasný-Paul Walker jako policista,David Belle jako zločinec a zároveň super skokan.Oba mají za cíl proniknout do uzavřeného města nebo spíš ghetta v Detroitu a po úvodní neshodě si pomoct v zneškodnění bomby,kterou drží RZA.Belle zná Doupě jako své boty ,protože tam žije celý život a navíc má s RZA něco nevyřízeného...a Paul Walker si má s tímto vůdcem doupěte taky co říct...Skvělá a pro mě docela originální akce,příjemná stopáž ,dobré herecké výkony.Nemohu jinak než za mě celkově 80 % a čtyři hvězdy. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Jeden z posledních filmů, kde jsme mohli vidět Paula. Oba herecké výkony byly skvělé, a postavy tak působily velmi věrohodně (především David Belle). Co mě na tom ale trošku zaráží, a jemně to musím zkritizovat je děj, na který se v průběhu filmu možná trošku zapomnělo. Cíl zněl jasně, odškodnit bombu. Očekával bych od toho ale nejspíše mnohem více zapletenější příběh, který se bude nějakým způsobem dále vyvíjet. Bohužel, tohoto jsem se nedočkal. Ovšem teď už k důvodu, proč dávám 4*. Film byl vcelku zajímavým především díky perfektně propracovaným rychlým potyčkám, které byly výborně nacvičené, a ještě lépe sestříhané, tzv. "slov motion", který byl ve filmu možno vidět nespočetněkrát v souladu s dramatickou elektrickou hudbou udělalo koneckonců hodně zvláštní dojem, který je rozhodně třeba vzít v potaz. A i přes trošku chabší dějovou linii je třeba podotknout, že ten závěr byl krásný, a nejspíše každého z nás překvapil, což také beru v potaz, a film jako celek se skvělými efekty a propracovanými bitkami hodnotím 80% ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"SHE IS CUTE, I KNOW. SHE'S GOT A GREAT ASS, MAN." --------- Ako dopadol americký pokus o remake francúzskej filmovej parkourovej legendy? Ako ramake celkom slušne, ako film v porovnaní s Banlieue 13 katastrofálne, v porovnaní s Ultimátom len o trochu horšie. Filmu zostala nadupaná akcia, parkour a hudba. Vytratil sa však francúzsky šarm, elegancia, charizma a akékoľvek zaujímavé postavy, ktoré sa v prvom filme objavili. A keďže ja som práve na tom všetkom francúzskom fičal, tu už mi nič dôležité nezostalo. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Keď Damien (Paul Walker) zadáva prvé čísla k deaktivácii bomby, je si možné všimnúť, že má zakrvavené pravé oko. V scéne pred tým ho ale nemal, k tomuto zraneniu totiž prišiel až pri neskoršom boji s Linom (David Belle). (Johnny.ARN)
  • Všechny repliky Davida Belle byly kvůli jeho silnému francouzskému přízvuku předabovány. (Mr. Filuta)
  • Pracovným označením filmu bol názov District B13. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama