Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Lucifer povýšil, ale fakt tu práci chce? Chloe se chystá pověsit odznak na hřebík a z Amenadiela bude policajt. Kdo ví, co dalšího se ještě semele. (Netflix)

Recenze (41)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Časový hrátky vždycky smrdí průšvihem, a pokud bych to měl posuzovat podle redditu, asi to opravdu průšvih byl - množí se tam názory, že je to odbytý, protože Lucifer se přeci mohl zachovat takhle a takhle, a scénáristicky je to hloupý, protože to nedává smysl, atd. Za mě osobně je příběhově, charakterově i režijně šestá řada to nejlepší, co tvůrci udělali. Takhle nějak si představuju to pověstný končení na vrcholu. Jo, někde okolo poloviny jsou díly občas nastavovaná kaše a osobně si myslím, že kdyby série měla osm dílů, bylo by to lepší. Ale podařilo se uzavřít příběhový oblouky pro všechny postavy (hurá za Daniela!), podařilo se představit Briannu, teda Rory, (hurá!) a na omezeným prostoru její postavu i uzavřít (dvakrát hurá!), a podařilo se tak nějak uzavřít i věčný téma seriálu: totiž zda existuje svobodná vůle, nebo zda je všechno jen osud.  In the end, the all-knowing-God-Dennis-Haybert knew it all in season 5. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

na konci páté řady se karty rozdaly tak,že by k uzavření celého seriálu stačil jeden celovečerní film.Tvůrci se nicméně rozhodli,že to nenechají jen tak a nejspíš v rámci jakéhosi fan servisu spíchli narychlo závěrečnou řadu a ono to nefunguje.Dostáváme tak novou postavu,která přicestovala časem a místo toho aby se uzavíraly jednotlivé osudy,pláče se a řeší se něco co se stalo v budoucnosti a tudíž o tom postavy nemůžou nic vědět a v jednu chvíli to vlastně nedává vůbec smysl.Nakonec se sice vše podaří uzavřít,ale je to takové zvláštně neuspokojivé.Přitom možností jak to celé ukončit uspokojivě bylo dost a některé tvůrci v průběhu sérií i použili,ovšem nakonec se pokračovalo dál a vařilo se z vody.Nikdy sem nebyl Luciferův fanda natolik abych netrpělivě vyhlížel další série a teď když bych na poslední dvě raději zapomněl jsem rád,že je konec...50% ()

Reklama

Trsto 

všechny recenze uživatele

výborné nostalgické zakončenie ako má byť... to, že sa tu niekto sťažuje na LGBTI, či čierneho boha ? a čo ? si nejaký zaostalý chalan.. alebo rasista, či niečo horšie :) to je jedno...mne je úplne jedno, že boh je čierny... či ty vieš, či existuje, či akú má farbu pleti ? :) či nemá farbu pre každého inú ?.. fakt riešiť takéto stupidity.. mne síce vadia lgbti, či čierni ale tam kde sú pchaní nasilu ...tu sú od úplného začiatku a vôbec nie nasilu.. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby byla možnost dala bych asi 3,5. Za mě to už úplně zbytečně natahovali a stejně se to schylovalo k tomu k čemu mělo od začátku. Příběhová linka byla zajímavá a řešil se tam stejný problém otce/dcery, jaký se řešil v první polovině seriálu. Celkově jsem ale fakt moc ráda za krásný uzavřený konec. ()

Tirkus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí sérii jsem očekával, že finále bude katastrofa jako GoT, ale byl jsem příjemně překvapen.  Pomalé rozloučení se seriálem, kde každá postava má dostatek prostoru, trochu se zavzpomíná na přechozí série, nějakej ten fanservis a i nová postava, která mi dost sedla. Na problémy ve vztahu mezi hlavní dvojicí, což už je nějakou dobu klasická telenovela, jsem si zvykl, ale je zde několik menších věcí, které pro mě sráží hodnocení. SPOILER: Závěr nebyl špatnej, ale podle mě Lucifer funguje nejlépe ve smutnějších/drsnějších momentech (viz ending 4. série), tady máme neskutečnej happy end, posypanej fan servisem. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (16)

  • Keď Lucifer na adresu hudobníka v 80.tych rokoch prehlási: „Chlapi s očnými linkami, vážne? Čo si to, sakra, mysleli!" naráža na svoju vlastnú postavu, kde ešte pod vedením Foxu nosil v seriáli čierne očné linky aj Tom Ellis. (SaraSoldier)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno