Reklama

Reklama

Při výzkumu s urychlovačem částic dojde k fatální chybě. Jejím následkem vznikne černá díra, která přitahuje satelity a deformuje povrch Země. Situace si žádá okamžité řešení, jinak dojde k nepředstavitelné katastrofě... (oficiální text distributora)

Recenze (22)

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Černá díra - děj tohoto filmu se odehrává v roce 2013, když se v centru pro jaderný výzkum nedaleko Ženevy vědci pokouší pomocí obřího urychlovače částic zvaného „Božský stroj“ nasimulovat Velký třesk, obdobně jak proběhl na počátku našeho světa. Ovšem to, co se jim podaří vytvořit, předčí v negativním smyslu slova všechna očekávání. Vědci nechtěně stvořili černou díru a destrukce planety začíná...Film je spíše podprůměrný a raději divákům nedoporučuji. ()

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele

Je to blbina, ale až tak strašné hodnocení si nezaslouží (v únoru 2024 18 %). Doslovný překlad originálního titulu: Hrdinové – Když tě tvá země potřebuje. Moje velmi oblíbená Emilia Schüle zde moc často nevystupuje, její někdejší partner Jannis Niewöhner hraje toho blbého "hackera", který furt utíká. Chvílemi mě film bavil, jiné sekvence mě zase nebavily vůbec. Jistou akčnost snímku sráží značná nekvalita scénáře a nepřehlednost. Cca 40 %. ()

Reklama

Richardrahl odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofický film, který si ani nesnaží hrát na to, že by nějaké fyzikální zákony platily :D :D tomu filmu jsem se fakt musel smát :D EMP které nevyřadí ani tu blikačku, případně shodí vrtulník, kde začnou houkat všechny alarmy, pád a výbuch vrtulníku, který samozřejmě hrdinové přežijou bez škrábnutí, je to jeden velkej výsměch.... ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Trápny katastrofický film, ktorý postráda akúkoľvek logiku fyziky. Scenárista Derek Meister mal aspoň si sem tam pozrieť nejaký dokument o kvantovej fyzike, o čiernych dierach a vlastne o tom ako funguje vesmír aby aspoň troška reality vniesol do príbehu. Ak si odmyslíme pochabosť po stránke fyziky z príbehu tak dostaneme totálnu katastrofálnu kravinu bez korunky (korunku tomu pridáva fyzika na ruby). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela slušné triky, i dobře vystavěný scénář, co se rozvíjení děje týče, ale postav víc jak na orloji, to filmařské vydírání dětmi mi také nepřišlo moc košer, plus mne štval ten debílek, který to může celé vypnout, ale prostě, aby bylo napětí, se chová jako debílek. Sem tam dobrý fór (parkování na místě pro invalidy), ale celkově mi to přišlo poměrně nudné, nezaživné a na ty dvě hodiny hodně ukecané. A to nemluvím o spoustě náhod a tak. Celé je to i chladně a neúčastně natočené na jedné straně, a multikulti na druhé (muslim podává rohlík katolickému knězi?wtf?). ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Film byl spolufinancován státními německými a rakouskými filmovými institucemi, ale třeba i jednotlivými spolkovými zeměmi, a to Bavorskem, Braniborskem, Dolním Saskem a Badensko-Würtenberskem. (Zdroj: iprima.cz)

Reklama

Reklama