Reklama

Reklama

Při výzkumu s urychlovačem částic dojde k fatální chybě. Jejím následkem vznikne černá díra, která přitahuje satelity a deformuje povrch Země. Situace si žádá okamžité řešení, jinak dojde k nepředstavitelné katastrofě... (oficiální text distributora)

Recenze (22)

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele

Je to blbina, ale až tak strašné hodnocení si nezaslouží (v únoru 2024 18 %). Doslovný překlad originálního titulu: Hrdinové – Když tě tvá země potřebuje. Moje velmi oblíbená Emilia Schüle zde moc často nevystupuje, její někdejší partner Jannis Niewöhner hraje toho blbého "hackera", který furt utíká. Chvílemi mě film bavil, jiné sekvence mě zase nebavily vůbec. Jistou akčnost snímku sráží značná nekvalita scénáře a nepřehlednost. Cca 40 %. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu je nejzajímavějsí to, že byl vysílaný na Primě v sobotu v hlavním vysílacím čase. Já tyto filmy dosti cíleně vyhledávám, protože se nimi bavím, takže jsem prošla všechny Prima cool a Barrandovy než jsem ho našla. Nebylo to nic, co by překvapilo, standardní hovadina, mizerně zahraná, ale protože tam bylo dost katastrof a docela fešák ten vod vokurek, dávám za jedna. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

„Hráme sa na boha.“ Tak sa prestaň hrať! Grandiózne vyvrcholenie katastrofických snáh. Najdrahší, najveľkolepejší. Zamastený, bezcitný, trikovo strnulý, charakterovo odporný, dejom nezáživný a motívom detinský. Zúrivo nervózne pôsobiaci shit, pri ktorom mi napadne len že zrušte ten zbytočný Cern. (videné 10.08.2014, Markíza) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela slušné triky, i dobře vystavěný scénář, co se rozvíjení děje týče, ale postav víc jak na orloji, to filmařské vydírání dětmi mi také nepřišlo moc košer, plus mne štval ten debílek, který to může celé vypnout, ale prostě, aby bylo napětí, se chová jako debílek. Sem tam dobrý fór (parkování na místě pro invalidy), ale celkově mi to přišlo poměrně nudné, nezaživné a na ty dvě hodiny hodně ukecané. A to nemluvím o spoustě náhod a tak. Celé je to i chladně a neúčastně natočené na jedné straně, a multikulti na druhé (muslim podává rohlík katolickému knězi?wtf?). ()

pCCb

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl, jen jsem se chtěl kouknout, jestli je v tom ždibec reality. No vidím, že ne. Abych upřesnil základní problém, černá díra, která by vznikla na povrchu Země, by všechen materiál pro sebe získala právě jen ze Země, takže by samozřejmě nezměnila gravitační pole Země. A kdyby se nestačila včas vypařit, tak by tak maximálně prošla do středu Země, vcucla by všechen volný materiál, ale Měsíc a ostatní satelity by pořád zůstavaly na svých drahách. Ono udělat film na tohle téma, to je při snaze zachovat fyzikální zákony hodně silný sousto pro každýho, takže by se to dalo točit jen jako parodie. Jinak je to jen nesmyslný blbnutí lidí. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Film byl spolufinancován státními německými a rakouskými filmovými institucemi, ale třeba i jednotlivými spolkovými zeměmi, a to Bavorskem, Braniborskem, Dolním Saskem a Badensko-Würtenberskem. (Zdroj: iprima.cz)

Reklama

Reklama