Reklama

Reklama

Agent 47 (Rupert Friend) není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Agent 47 je elitním a dokonalým zabijákem, který byl pomocí genetických experimentů vyšlechtěn jako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadcházejícím cílem je korporace, která má v úmyslu zmocnit se vytvořeného genu a pomocí něj vytvořit armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i vlastnosti agenta 47. Uspěje? Nebo se stane její kořistí a zdrojem další zkázy? Ve svém osamělém boji se 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, která je schopná zodpovědět většinu otázek týkajících se jeho původu a zároveň střeží tajemství umožňující odhalit a především zničit nepřátelskou spikleneckou korporaci. Vše směřuje k závěrečné epické bitvě, v níž proti nim stojí v čele armády protivníků lstivý John Smith (Zachary Quinto). (Cinemart)

(více)

Diskuze

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

A víte jak by byla Sabotáž luxusní kdyby si k tomu napsal scénář sám Ayer? Ten film by měl kolem 80% a byla by to žánrová láhůdka. Takhle tam je banda retardovanejch kokotů a Arnie - Ayer je přeborník ve skorumpovanejch charakterech a na tom scénáři je vidět, že přepsal jenom Arnieho roli a zbytek je Woods. Zápletka kolem peněz nefunguje, detektivní část nefunguje, jenom režie a Arnie to zachraňujou. Pro mě jako fanouška Ayera jeho nejhorší film a to zdaleka.

na příspěvěk reagoval ywo666, Lacike, vegetol.mp

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

jojo, to píše ten pravej. ostatní nadhodnocují, ty taky. když to dělají jiní, je to zlé. když ty, nevadí to :)

když mé argumenty bereš jednotvárně, nevadí to - jakmile to dělám já a Yoshi, jsme zlý.

upozorním tě, že já tvé argumenty spíš rozpínám a pitvám v nich, nikoliv že si z toho vyvodím co chci já. protože s mejma bodama souhlasíš, tak mi neříkej že si něco utvářím.

konec diskuze.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Ať napíšu co chci, tak ty a tvůj novej kámoš si z toho stejně vyvodíte co chcete vy :-) Takže tak. Diskuze netřeba.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

"No a co?" takže jsi vlastně přiznal svojí zaujatost a nepopíráš to. takže to není fakt, že arnold vše táhne, jen ty to tak vnímáš :)))) pozor na to co píšeš. ale ok, neberu ti to, tvá věc

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Kokos tak sa čudujem že si nedal Mad Maxovi 5* lebo Nathan Jones je ešte obrovskejší :D :D :D A na pomery v akých hráva aj tá jeho úloha je obrovská :D

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Absolútne súhlasím s názorom na Sabotage. Mňa tá jednotka veľmi bavila. Konečne oddiel kde neboli všetci morálne vzory a dokonalí sympaťáci. Pre mňa veľmi príjemná zmena. A Ayerova réžia bola na jednotku. Plus Arnie bol obrovský :D To bol tak dobrý film, že ani Vegetolov miláčik a údajne najnedocenenejší scénarista Skip Woods ho nemohol dosrať.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, vegetol.mp

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

je to tvůj výmysl. kdyby se i sotva mihnul na 5 minut, jseš posranej ačkoliv by nepředvedl jedinou hereckou polohu.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ale vidíš, tohle je tvůj problém. jseš neuvěřitelně zaujatej. nenapadlo tě, že například v novém terminátoru arnold je jen proto, aby tam byl, aniž by nějak děj ovlivnil? vůbec tomu filmu nepřispívá a ty to hodnotíš stylem, jako kdyby on to táhl.

 

já například miluju film zastav a nepřežiješ, protože GTA a je to originální struktura, zábavný, nemilosrdný a nenudím se. a je mi úplně jedno, kdyby tam byl Statham nebo Tom Hardy, bavil bych se úplně stejně, jen by tam byl jinej xicht.

 

chápu, žes měl radost z Arnolda, že se objevil v terminátorovi. ale vsadim se, že nebejt něho, tak tomu filmu napálíš odpad a jen s nim vyjebeš. takže dost často si člověk nemůže bejt jistej, jestli  danej film je dle tebe špatnej nebo zlej, když cápek co nijak neovlivní film, to u tebe vytáhne nadprůměr. pak si nadávej, jak ostatní nadhodnocují... to děláš ty, protože Arnold.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Já se z tebou dohadovat nebudu. Pořád lepší Starej Arnold z doutníkem v dršce než tisíc necharizmatických opic :-)))

na příspěvěk reagoval ywo666

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Ne, nemělo to pořádnej scénář,a ty zápletky jsem odhalil už v půlce filmu, navíc mi to bylo ukradený - nyní mi pověz co mi na tom zbylo?

Nebudu ti ilustrovat jak hodnotím akční filmy, poněvadž jseš tvrdohlavej a budeš to furt vidět jednotvárně. A tos viděl fakt pramálo akčních filmů a seriálů, když KONEČNĚ NĚKDO UKAZUJE NA ZKORUMPOVANOU JEDNOTKOU.

 

To co si dovolí tvůrci v seriálu Policejní odznak vyjebává se vším. Pravidla ohýbaná podle toho jak se mi to hodí, vyjebávky se všema stranama a přesto - bezpečí pro lidi.

24 hodin má taky úplného antihrdinu Bauera, kterej je schopen mučit i ty, které miluje. Takže Sabotáž je jen naprosto slabej odvar, kterej interpretuje bandu idiotů, kteří jen nadávaj a pak dostávají headshoty a mezi tim chodí starej Arnold s doutníkem v dršce a trucuje nad smrtí svojí manželky. ;)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

To je tvůj názor. Já jsem rád, že tak konečně někdo ukázal zkorumpovanou a nečestnou jednotku. Prostě parchanty. Hodně lidí tam má z těmi postavami problém, ale já ne. Je to konečně něco jinýho a ne jenom zase samý slušňáci v nažehlených uniformách. A Arnold je tu největší badass po svým comebacku. Já vím nebyli tam fajty, takže nic pro tebe :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

scénář sabotáže je předvídatelnej a agenti se chovaj jako úplný kreténi, kterým jsem nedokázal fandit. a když nepočítám dobrej konec v baru, je ten film katastrofální.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Oskarovej scénář Sabotáž určitě nemá, ale pro potřeby daného filmu je zcela dostačující. Určitě to nejlepší co kdy Woods napsal.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

já jen doufám že Aleksander Bach nebude sám sebe vykrádat, že použije kombinovaný způsob vyprávění a nabídne charaktery, které bude sice sympatické, ale nesympatické zároveň, také doufám že bude filozofování nad tím proč sám sebe nikdo nikdy nevykradl, to a ještě mnohé očekávám v tomto filmu 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike: oh, takže mám pravdu, že je zaujatej ? to mne poser.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

vegetol.mp: spíš mne nejde narozum, že berandal je překombinovaná píčovina a tady mu to nějak nevadí :))) ale tak jeho názory no. nebo tvrdohlavost a zaujatost.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (více)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (více)

Reklama

Reklama