Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do zábavně-publicistické talkshow Polívka na víně si své hosty zval a povídal si s nimi u sklenky dobrého vína herec Bolek Polívka. Základním mottem pořadu, který byl vždy věnovaný jednomu tématu, je „hledání dobrého ve špatném“. Tedy snaha podívat se na zvolená témata, z nichž některá nebudou prvoplánově veselá, z pozitivnější, a tedy i humorné stránky. Do každého dílu si Bolek Polívka pozval tři hosty z řad VIP osobností a jednoho dalšího člověka (například odborníka, sportovce, člověka zajímavé profese), který má k danému tématu co říct a s předcházejícími hosty se pustí do diskuze. V každém díle je také majordomus, který hostům podává víno, ale do povídání na dané téma se i aktivně zapojí. Může se dohadovat s hostitelem Bolkem, diskutovat s diváky nebo situaci jen glosovat. (TV Prima)

(více)

Recenze (52)

Myrddin 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou na bednu moc nečumim, ale tohle se mi docela líbí, řek bych, že to nemá bejt talk show v pravym slova smyslu, ale spíš takový přátelský posezení u vína. A tak to taky je, navíc mam Bolka docela rád, i když u mě trochu klesnul, když hrál v tý reklamě na zasranej T-Mobile... ale hold nikdo neni dokonalej... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Bolek už má holt to nejlepší za sebou a u toho to taky skončí nejspíš. On už má určitej věk a taky je zničenej životem, takže tam tak jako sedí, moc toho neříká, když už něco řekne, musíte se soustředit, protože to zahuhlá, až to splyne. No a radši mu tam k tomu vínku dávají vodu, aby se to nezvrhlo ještě víc. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pravda pravdoucí je ta, že tento pořad opravdu moc kvality nepobral. Bolek Polívka má své nejlepší období už dávno za sebou, jeho vtipům se dnes už málokdo zasměje a to je vážně škoda. Kdysi byl KING, dnes už dostává prostor jen v podobných sračkách. Ale tak hlavně že si pokecal, zachlastali u toho – snad se u toho i sami aktéři pobavili – diváci už bohužel moc ne. ()

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Tenhle styl talk show mi k Bolkovi ani trochu nepasuje.Bolkoviny jeho osobitému humoru seděly mnohem víc,než moderní křesílko,kvádro s elegantním šálem a usazená kavárna s lampičkami na stolech.Lukáš Pavlásek mi jako uvaděč-someliér přijde až trapný.Bolka Polívku a jeho vesnický humor mám rád,ale nejsem si jistý,jestli se on sám v této navoněné roli cítí dobře. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se včera na třetí epizodu a byl jsem zvědavý, zda je to tak špatné, jak tu lidé píší. Je to prostě talk show a nejedná se o nic originálního ani uměleckého. Je to prostě jen hodinka povídání. Polívka mě nijak neiritoval, hosti byli více či méně zajímaví. Goldflam mě také ničím neurážel. Prostě jen další z řady mnoha televizních zábavných pořadů. Pobaví, neurazí a žádný jiný význam ani smysl tato show nemá, takže hodnotím spíše kladně. Na podobné pořady si nepotrpím, ale pokud si je někdy zapnu, dá se to bez úhony přežít, alespoň konkrétně v tomto případě. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama