Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětičlenný gang ukradne přes sto miliónů dolarů z kasina Luxor v Las Vegas. Čtyři z pěti členů gangu jsou zadrženi a uvězněni. O deset let později se jim podaří uniknout z vězení s maximální ostrahou. Pátý se zatím stal šerifem v malém zapadlém městečku v Kalifornii a za svou minulostí udělal tlustou čáru. Čeká ho ovšem nemilá konfrontace s členy bývalého gangu, kteří si přišli pro svůj podíl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na JCVD a dostal jsem bandu nějakejch dementů z americkýho zapadákova, kteří si myslí, že vyjebou s lidmi z Las Vegas, kde jsou prachy jejich totální veličinou. To je jako kdybyste přišli na Matějskou a začali byste tam před Kočkama točit cukrovou vatou a brát jim kšeft. Je otázka času, než tam za Vámi přijde nějakej obr, kterýmu se to nebude líbit. Přitom já to uznávám. Film nemusí nutně být založený na JCVD, který se ve filmu vlastně ještě skoro ani neobjevil a ještě ta jeho postava ani za nic nestála. Jenže to by ten film musel být co k čemu i v rámci všeho ostatního. A to není. Bohužel. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Van Damma miluju, ale tohle je už vážně smutný.Jean je výtečný herec, což dokázal v několika filmech napříč svojí kariérou včetně na Oscara výkonu v JCVD.Bohužel je to taky trochu diletant, který si celý svůj život sám háže klacky pod nohy a bere úlohy v takovejhlech poloamatérských sračkách.Viděl jsem prvních 20 minut a musel jsem to vypnout.Nedalo se na to dívat.Prostě ukázkový příklad filmu, který je tak strašně sterilní a hloupý, že nemá smysl jej vidět.Možná někdy v budoucnu, nehodnotim, jen smutně komentuji. 19.1. 2015. Dokoukáno, za to, co scénárista udělal s postavou Van Damma by si zasloužil po smrtně opíchat do všech tělesných otvorů. Hloupá amatérská debilita s příšerným střihem a hnusnou kamerou. Van Damme, Van Damme.....proč? ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Takové nudné béčkové nesmyslné pátrání bývlých krimi-parťáků po jednom z nich, který při nepovedené fušce ztratil paměť a teď v zapadlém prdelákově uprostřed dezertu dělá šérifa. Párkrát se vystřelí, JCVD se tu moc ani neuprdne, takže je jasné, že je tu jen kvůli jménu na obalu, které prodá o pár kusů laciného DVDčka víc a to je všechno. Nezajímavé béčko, co kolem jen projde, bez povšimnutí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Rutina, kterých jsou na každém rohu stovky. Náš belgický hrdina z přelomu osmdesátých a devadesátých let to vzal zase trochu z jiného úhlu. A ač má tu a tam divák chuť vlepit některému z jeho novějších pokusů tři hvězdy, tady musí být rád, když to vystačí aspoň na ty dvě. Žádná solidní přestřelka, žádný intenzivní fyzický souboj. Naopak tu máme tahání koltů, protože celá tahle naivní story o bandě, která si jde pro svůj podíl z loupeže, je stylizovaná coby moderní western. A Van Damme tu vůbec nemusí být. Proč už vážně raději nejde do zaslouženého hereckého důchodu? Udělat to před patnácti lety, mohl se vézt na vlně všech těch svižných kousků, které na konci devadesátých let točil se zajímavými asijskými tvůrci, mohl na vlastní farmě nerušeně popíjet víno a rozšiřovat sbírku, co já vím, třeba motýlů. Raději se namáčí do pitomých béček, ve kterých nikdo (kdyby alespoň) neplní žánrová schémata, která by nás se zaťatými pěstmi dostala až k závěrečnému střetu á la prvně zabiju tebe a vzápětí tebe. A i na tebe se dostane. Když už mají jeho filmy alespoň někam našlápnuto, jakoby vzadu v zákulisí někdo vztyčil prst s tím, že bacha, na tohle už nemáme rozpočet, dřepl na stoličku a na koleni přepsal už tak mizerný scénář. Naprosto zbytečná role v naprosto zbytečném kousku!! ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Stupidita, ktorá bola stupídna úplne vo všetkom, od pointy, cez chovanie postáv až po celkové spracovanie. Viac ako hviezdu nedám a je mi jedno, že si tam zahrali kedysi známejšie mená ako Alfred Molina, Josh Henderson či môj obľúbenec Van Damme. Pritom to mohol byť celkom fajn heist movie, keby sa na to pozreli z iného uhla. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Celý film se natáčel ve městě Piru (Kalifornie, USA). (Grimaldi)

Reklama

Reklama