Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětičlenný gang ukradne přes sto miliónů dolarů z kasina Luxor v Las Vegas. Čtyři z pěti členů gangu jsou zadrženi a uvězněni. O deset let později se jim podaří uniknout z vězení s maximální ostrahou. Pátý se zatím stal šerifem v malém zapadlém městečku v Kalifornii a za svou minulostí udělal tlustou čáru. Čeká ho ovšem nemilá konfrontace s členy bývalého gangu, kteří si přišli pro svůj podíl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Než se začnu věnovat samotnému filmu, musím si položit jednu řečnickou otázku, co tu kurva dělá Jean-Claude van Damme? Je sice pravda, že se čím dál více vyskytuje v různých filmech jako vedlejší postava, či mívá třeba jen nějaký ten cameo výstup, ale tohle bylo vážně už moc. Naprosto bezvýznamná, zbytečná a nudná postava, pár scének, pár větiček a o jejím konci pak ani nemluvě, prostě výsměch jako kráva, takže Jean-Claude, chlape, vzpamatuj se! Naprosto zbytečná role! Teď ale k samotnému filmu? Jedná se prostě o normální béčko, kde toho ale překvapivě poměrně dost funguje, zápletka není tedy zrovna originální, ale není ani vůbec blbá, či nudná, tempo si film drží po celou dobu docela solidní a téměř až westernová atmosféra a vizuál nebyly též vůbec špatné. Škoda minima akce, celý film se totiž nese spíš v dramaticko-thrillerové rovině, což v béčkové produkci nedělá nikdy příliš dobrotu, ale budiž, v tomto případě to není zas až tak zoufalý. Bohužel, tvůrci nicméně Swelter absolutně ničím nezvýraznili, či neodlišili od tisíce jiných, podobných béček, film nemá jednoduše příliš čím zaujmout, takže ikdyž to nakonec koukatelný je, pro jeho doporučení nemám jediný důvod, takže ve výsledku jde vlastně prakticky až o docela zbytečný snímek. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak já za sebe můžu říct, že jsem celkem spokojenej. Komu se obávám, že se tenhle film nebude moc pozdávat jsou skalní fans pana JCVD tohle je totiž další film tak trochu hranej na reklamu kdy si i neznalý člověk řekne hele hraje tam Van Damme tak to se musíme kouknout! No jo, ale už nikdo jim neřekne, že tam hraje asi tak 15 minut a navrch ještě takovou postavu, že kdyby jí nehrál slavnej Žán, tak si jí ani nevšimnete. V soubojích nepředvede nic oni tu totiž ani žádný nejsou na to musím upozornit dopředu. Tohle není prostě ten typ filmu. Nicméně i tak se mi to celkem líbilo když budu prostě kašlat na Žána a budu hodnotit film jako takovej, tak mi z toho vychazí docela solidní revegne akčňák z takovým nostalgickým místy až westernovým nádechem. Docela zvláštní film, ale jak říkám sednul mi. Na začátku se pěkně rozjede celkem přímočarej příběh v kterým jsem se i když se tu kecá docela hodně i se svojí průměrnou Angličtinou orientoval bez problému (zdravím rejpaly) Občas to pročísne nějaká ta přestřelka který jsou celkem drsný nekompromisní a vydařený. Dojde i na klasické tahaní koltů. Prostě trochu netypickej film, ale pro mě nakonec solidní průměr.55% ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý scénář.Možná něčím vykradl Sedm statečných.Ale já jsem mu dala šanci.Bylo to ,jakoby jste četli paperback.Sedl mi  do nálady a chtělo se mi jen tak se na něco dívat.Podle zdejších hodnocení bych ho asi taky měla strhat, ale já nevidím důvod.Drastických záběrů tam bylo přiměřeně.Žádná divočina.Snímek na mě udělal dojem za pět.Tečka ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Van Damma miluju, ale tohle je už vážně smutný.Jean je výtečný herec, což dokázal v několika filmech napříč svojí kariérou včetně na Oscara výkonu v JCVD.Bohužel je to taky trochu diletant, který si celý svůj život sám háže klacky pod nohy a bere úlohy v takovejhlech poloamatérských sračkách.Viděl jsem prvních 20 minut a musel jsem to vypnout.Nedalo se na to dívat.Prostě ukázkový příklad filmu, který je tak strašně sterilní a hloupý, že nemá smysl jej vidět.Možná někdy v budoucnu, nehodnotim, jen smutně komentuji. 19.1. 2015. Dokoukáno, za to, co scénárista udělal s postavou Van Damma by si zasloužil po smrtně opíchat do všech tělesných otvorů. Hloupá amatérská debilita s příšerným střihem a hnusnou kamerou. Van Damme, Van Damme.....proč? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Rutina, kterých jsou na každém rohu stovky. Náš belgický hrdina z přelomu osmdesátých a devadesátých let to vzal zase trochu z jiného úhlu. A ač má tu a tam divák chuť vlepit některému z jeho novějších pokusů tři hvězdy, tady musí být rád, když to vystačí aspoň na ty dvě. Žádná solidní přestřelka, žádný intenzivní fyzický souboj. Naopak tu máme tahání koltů, protože celá tahle naivní story o bandě, která si jde pro svůj podíl z loupeže, je stylizovaná coby moderní western. A Van Damme tu vůbec nemusí být. Proč už vážně raději nejde do zaslouženého hereckého důchodu? Udělat to před patnácti lety, mohl se vézt na vlně všech těch svižných kousků, které na konci devadesátých let točil se zajímavými asijskými tvůrci, mohl na vlastní farmě nerušeně popíjet víno a rozšiřovat sbírku, co já vím, třeba motýlů. Raději se namáčí do pitomých béček, ve kterých nikdo (kdyby alespoň) neplní žánrová schémata, která by nás se zaťatými pěstmi dostala až k závěrečnému střetu á la prvně zabiju tebe a vzápětí tebe. A i na tebe se dostane. Když už mají jeho filmy alespoň někam našlápnuto, jakoby vzadu v zákulisí někdo vztyčil prst s tím, že bacha, na tohle už nemáme rozpočet, dřepl na stoličku a na koleni přepsal už tak mizerný scénář. Naprosto zbytečná role v naprosto zbytečném kousku!! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Celý film se natáčel ve městě Piru (Kalifornie, USA). (Grimaldi)

Reklama

Reklama