Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Portrét sedmnácitileté dívky během čtyř sezón a čtyř písní.... Studentka Isabelle během léta v jihofrancouzském letovisku absolvuje svou první sexuální zkušenost. Prázdninová epizoda je však jen začátkem příběhu zvídavé dívky, která se po návratu do Paříže začne za peníze scházet s nejrůznějšími staršími muži. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (181)

kaylin 

všechny recenze uživatele

François Ozon umí točit, o tom žádná, ale nemůžu si pomoct, i přes zajímavé téma, mi opět přijde, že nedošlo k jeho plnému zvládnutí. Na film se docela dobře kouká, je vidět, že má tvůrce rozpracované postavy, ale stejně tak jsem měl pocit, že je to chladné, odtažité a že ten sex s těmi staršími chlápky je pořád takový nablýskaný. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Každý si musíme projít svou krizí adolescentního věku a někdo to holt rád scvrklé... Rok v životě sedmnáctileté dívky, ve kterém si prožila první lásku, první sex i první escort servis - v poněkud nestandardním pořadí, ovšem. Nějak mně v těch 95 minutách unikal důvod, který tu sošnou krásku s modelkovskou chůzí vedl k dvojímu životu, jehož nepolapitelnost částečně kompenzovala sílící touha dát Isabelle jednu pořádnou přes hubu! Příliš francouzské... ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Dosť mi to pripomínalo tento film Melissa P ... už len tou myšlienkou, i keď tu mladá slečna prežije svoje prvé milovanie a zachutí jej to natoľko že sa začne kurviť za peniaze ? ... Melissa bola žiaľ len naivná ale zas sa mi tam páčili dialógy ... toto bolo zase jedno veľké sklamanie, koľko ich už za posledné týždne bolo ... ()

venison 

všechny recenze uživatele

Hodně nezávislé drama o lehce narušené (až asociální) dívce Isabelle, které se sex nelíbí, ale přesto jej musí provádět a nejlépe za peníze.. Mapuje počátky jejího sexuálního života přes brigádu prostitutky během jednoho roku.. Ve snímku se moc nemluví.. Sex je velmi cudně zachycen.. Traumata tu nejsou žádná.. Minimum emocí.. Špatné to nebylo, dobré taky ne.. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Já ti nevim, Isabelle. Jako jo, přijít o panenství na pláži s Němčourem, to je bezesporu základ pro trauma s velkym T. Ovšem jinak si na mě bohužel udělala dojem pěkně náladový pipinky, která beztak ani netuší, na co si tak horlivě spořila. A Ozone, ta koncovka působí - při vší úctě - stylem "nic, tady končim, už jsem se s tim babral dost". Nedotažený, v mnoha ohledech; neatmosférický, po celou dobu. A to přitom Rombi dělal, co mohl ... (a i Françoise Hardy se svýma chronicky depresivníma písničkama strká ňákou Lanu del Rey do kapsy a ještě dál) [16. Festival francouzského filmu] ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Přestože je hlavní hrdince Isabelle teprve 17 let, její představitelce Marine Vacth bylo v době natáčení již 21 let. (Nikitera)
  • Natáčení probíhalo od června do srpna roku 2012. (Cheeker)

Související novinky

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama