Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Složité soužití rozvedených manželů v malém bytě rozděleném na dvě domácnosti tragicky ukončí smrt paní Rusové, která léta bojovala se závislostí na alkoholu. Zemřela na následky dlouhodobého pití? Toxikologický rozbor ale potvrdí přítomnost metanolu v lahvi, která byla nalezena vedle těla poškozené. Vrátil se do oběhu otrávený alkohol? Stala se žena další obětí metanolové kauzy? (Česká televize)

(více)

Recenze (67)

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo neviděl první díl a nastoupil do jedoucího vlaku, tak musí být jednoznačně rozladěn Lojem a jeho češtinu se slovenským přízvukem (První díl - narážky Pražáka na jeho jazyk). Ani postava Čulíkové nebo jak se jmenuje to jeho parťačka zatím moc sympatií nemá. A nemyslím sympatie ala Korejs ale jako postavu. Ale už se začíná postupně klubat její povaha, její zádumčivost, opatrnost i trochu úzkostlivost, aby snad zapadla mezi chlapy a neselhala. Škoda, že Anděl je tak upozaděn. Alespoň Martin se tam víckrát mihne. A chápu ten střet vzdělanosti vs zkušenosti a určitá zakomplexovanost. Konec opět perfektní. Martin a vychutnání si vraha a výborné dlouhé pohledy vraha. A Netík konečně - sice až na konci - výborné emoce - sice bez řečí, ale v té tváři se dalo číst mnohé - mluvím o scéně, kdy Pražák gratuluje Čulíkové. ()

milwaukee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět tři hvězdy. Jestli Víťa, profík na letadla neví, že "Vojenská letadla" od Václava Nemečka mají pět dílů a díl třetí vůbec nevlastní (pro upřesnění období WWII) , tak je to obyčejnej žabař. Případ sice vyřešil, ale ve srovnání s první a druhou sérií je ta třetí neslaná nemastná. Blažek vypadá jako Rumcajz a o dvou nových v týmu ani nemluvím. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšetrovanie štýlom pasce na páchateľa nie je nový, je tu použitý celkom umne, ale ten spôsob, ako sa k tej pasci dostali, bol dosť krkolomný a zdĺhavý. No a presne takú PVC fľašu som používal v detstve na nápoje pri výletoch do prírody, chuť vody v nej bola už po krátkej chvíli riadne hnusná. Partia 1. oddelenia sa pomaly kompletizuje, uvidíme, ako to nakoniec dopadne. ()

Kekik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netíka jsem již vzala na milost, Adélu ještě ne. Její povahové vlastnosti jsou úžasné, ale problém mně dělá její představitelka. Nechci se Barbory Bočkové nějak dotknout, ale působí na mě jaksi zvláštním dojmem. Herečku jsem (myslím si to) poprvé viděla až zde. Věřím, že se to zlepší. Je to čistě jen můj problém. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmařsky skvělé řemeslo. Obsazením a prosazováním nových tváří na úkor tradičních je toto téměř jiný seriál. Seriál, kde se mi nové osoby nelíbí a těším se na ty původní. Ale i z nich zbývá pouhý stín. Případ je jinak zajímavý, byť závěrečná konfrontace zaváněla naivitou. Oldřich Navrátil byl fajn a těším se alespoň na návrat Korejse. Barbora Bočková mluví jako opilá a Juraj Loj ať raději nemluví vůbec. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (11)

  • Vodka, kterou se oběť otráví, je stejná značka (Queenly), jakou si kupuje Marta Rohanová (Kristýna Frejová) v epizodě Oheň (2016) seriálu Rapl (od r. 2016). Značka Queenly je vytvořena pro účel natáčení seriálů České televize, podobně jako pivo Staročeský Kohout, které se objevuje v předešlých řadách Případů. (jeffLebowski)
  • Lahev, ve které byl nalezen metanol, se vyráběla i dlouho před rokem 1989 a nesla označení „láhev plastová kulatá široké hrdlo PE“. (sator)
  • Sršeň (Miroslav Vladyka) si půjčuje knihy „Vojenská letadla – letadla současnosti“ a „Vojenská letadla – letadla druhé světové války“ od autora Václava Němečka. (sator)

Reklama

Reklama