Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O místo nočního recepčního v hotelu Meteor se uchází melancholický kytarista Štěpán. Jeho strýc František, který zde pracuje, mu práci zprostředkuje. František vede dvojí život: oficiálně je zkušený hotelový recepční, neoficiálně s hluchým zlodějem Majorem okrádají hotelové hosty. Nezkušeného Štěpána se pokusí využít jako zástěrku pro svoje nekalé rejdy. (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pan ředitel ten tě přijal hlavně proto, aby mě nasral." První pracovní den anglicky mluvícího houmlesáka Štěpána mě sice příliš nepobavil, ale své světlé chvilky to mělo. Zejména "rozhovor" managementu s čínskými majiteli byl vynikající, Major skvěle zaválel na kytaru a pan ředitel mne okouzlil svou úžasnou flegmatičností. To bych snad i já mohl být ředitelem hotelu, což mě rozhodně nutí dívat se dál. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda měla pomalejší rozjezd, beru ji tak, že nás měla hlavně seznámit s hotelem a s personálem. Nepřinesla sice smršť humoru, ale obsazení už lepší být nemohlo, takže vidím v dalších epizodách naději na výbornou zábavu, proto je mé hodnocení hlavně projevem důvěry. ()

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slunce, seno, jahody po dejvicku, aneb další pravidelná várka jednorozměrných mužských buranů, ať už hodných, či hajzlovitých, a ženských fůrií a femme fatalovských mrch. Kolečko má vcelku jednoduchý mustr na své "lůzry", které švihá jako Baťa cvičky. A zdá se, že Čtvrtá hvězda nebude výjimkou. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám to hezky začalo. Štěpán přichází do hotelu žádat o místo recepčního na pozvání svého strejdy Františka, který okrádá za pomoci svého hluchoněmého kamaráda místní hosty. Údržbář David chodí s recepční Pavlínkou a manažerka Tereza všechny buzeruje včetně svého nadřízeného - ředitele Theodora, svého bývalého manžela. A ještě je tu barmanka Jiřina s taxikářem Jindrou a pánové Tichý a Smutný, kteří vládnou kuchyni. A jeden vedle druhého jsou postavičky jako lusk. Tohle nemůže být špatný seriál! Zatím pobavil především Trojan jako neskutečný debil František. ()

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

První díl mě neuvěřitelně chytl a hned jsem šel sledovat další. Některé vtipy jsou nezapomenutelné, jinak skvělí herci, kamera a scénář. 80% ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasický rozjezdový díl. Postupně se představují jednotlivé postavy, příběh ani zatím neni moc naznačen. O čtvrté hvězdě se tu třeba vůbec nemluví. Náznak geniálnosti některých dalších dílů už se tu představuje v podobě výtahu či scén se zahraničními hosty. Postavy jsou nesmírně přepálené kreatury ve stylu Okresního přeboru, ale to jsme tu přece všichni čekali a těšili se na to :). ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"cejtíš to?jo..co to je?to jsem já..a proč?3 dny jsem se nemyl..a proč?ségra mě vyhodila..a proč?" super intro k seriálu, kamarádi nelhali, když říkali, že čtvrtá hvězda je sázka na jistotu.................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trojan so svojím ambivalentným charakterom ovládol scénu so zdatným sekundovaním Pavla Šimčíka. Václav Neužil mladší baví zatiaľ viac herectvom ako postavou. Skvelý úvod, o humor nie je núdza, ale tvorcovia to vedia aj lepšie. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem neměla v plánu seriál sledovat, ale vzhledem k tomu, že si doplňuji filmografie Ivana Trojana a Jaroslava Plesla, pustila jsem se nakonec i do Čtvrté hvězdy. Nakonec mě ale epizoda docela chytla a pobavila. Jsem zvědavá, jak se to bude vyvýjet dál. ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

S tímto hereckým složením se snad ani nemůže stát, že bych se nezasmála. Dokonce tak, že jsem se smála od začátku do konce. Avšak příběh chvílemi vázl a mezi vtipnými momenty byly i ty hluché. Přesto se těším na další díly, rozhodně se podívám :) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že mám trochu problém s obsazením, ale to je čistě věc vkusu. Moc mi ty tváře (a buďme upřímný, že furt stejný) nesedí. Třeba změním názor, Dejvický není populární pro nic za nic. Jinak klasika, představení postav, úvod do děje... jsem opravdu zvědavá na pokračování. ()

DonChobotsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak ten konec byl fakt strašnej, nezasmál bych se tomu, ani zhulenej. Scény s tím němým hovadem jsou strašně zdlouhavý a nudný, ale dialogy to do značný míry jistěj. Na 3 hvězdy to asi dosáhne... Zatím ()

Reklama

Reklama