Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (84)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který neurazí ani nenadchne. Zasmál jsem se několikrát, takže bych neřekl, že nebyl vtipný, spíš byl takový jednoduchý a ve filmu jsme se nedočkali ničeho originální a ono by možná bylo lepší, kdyby tam nebyla klasická proměna hlavního hrdiny. Susan Sarandon byla skvělá, upřímně mě překvapuje, že ona jde do filmu tohohle typu. Melissu mám rád, ale na pár vtípků se jí jako komediantce tohle nepovedlo... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

"Tammy, Tammy jede - Je moje, je tvoje! Nemá chybu"! Pokud se budeme bavit o žánru nekorektní komedie, tak co se týče dámského pohlaví, je Melissa McCarthy nekorunovanou královnou. A co víc, svůj majestát si umí plnými doušky užít....nebo se tak alespoň tváří. Tammy jede na šílené horské dráze, která nezná mantinely dobrého vkusu....pro puritány může být tato pouťová atrakce až přes čáru, ale já se bavil. Když budu chtít nasytit svoji intelektuálnější část mého já, tak si zajdu do univerzitní knihovny a když tu stále pubertální, tak proč nedopřát sraženému jelenu dýchání z úst do úst? ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Snad nikoho nepohorším, ale sledovat tlustou, hnusnou, rozjetou a navíc hloupou (úzasná kombinace) krá**, která je díky své váze neschopná slézt z kuchyňské linky, ale zato je díky své jednoduchosti schopná olízat všechny hamburgery v rychlém občerstvení, je nad mé síly. Melissa McCarthy je fakt nechutná. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Tammy má obrovskou a také jedinou výhodu, a sice že je občas fakt vtipná a u několika scén jsem se upřímně pobavil. Kromě nich však nenabízí nic netradičního či nějak originálního, tvůrci sází na ověřené postupy, takže se nevyhneme hluchým místům, trapným emocionálním výlevům a nespočtu různých klišé. Melissa McCarthy mi překvapivě přišla strašně nesympatická, její herecký projev mě po celou dobu vysloveně iritoval. Nebýt těch několika povedených scén, jednalo by se z mého pohledu o vyložený propadák. 3/10. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Aha, čiže ono to mal byť nejaký Road Trip. Musím povedať, že dosť slabý a pripadalo mi to, ako keby sa dostali tak maximálne do druhého štátu a aj to sme moc tú cestu nevideli. Susan Sarandon aj so stareckým účesom bielej farby vyzerá mlado a lepšie ako Melissa McCarthy, ale jej postava sa mi až tak moc nepáčila. Pripadalo mi to ako jedna z novodobých úloh Roberta De Nira v bláznivých komédiách, ale jemu taká poloha sedí viac. Humor tu bol, teda aspoň sa snažil byť, nebol našťastie trápny ale ani nijako vynikájúci. Film priemerný na úrovni Melissy McCarthy. 5,2/10. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)
  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)

Reklama

Reklama