Reklama

Reklama

Po smrti otce se čtyři sourozenci (Jason Bateman, Tina Feyová, Adam Driver, Corey Stoll) v různě složitých životních situacích vracejí do domu svého dětství, aby tu strávili týden pod jednou střechou společně s přehnaně starostlivou matkou (Jane Fondová) a nesourodou změtí drahých poloviček, bývalých partnerů i promarněných lásek. Na přetřes tak přichází jejich minulost a vztahy s lidmi, kteří je milují a znají nejlépe. Jejich společné soužití nakonec vyústí v hysterické a emocionální situace plné chaosu, humoru, lásky a vykoupení, které umí dát jen rodina. Ta nás sice vždycky dovádí k šílenství, ale stále nám připomíná naše nejčistší a nejlepší já. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jedno běžně neběžné setkání u rodinného oběda, jehož součástí je kvanta zajímavých herců. Hlavně Jason Bateman a Rose Byrne mi dělali vysloveně radost. A to hlavně proto, že je mám ve filmech moc rád. Nicméně i ostatní herce bylo zajímavé sledovat. Osobně si myslím, že by bylo i docela hezký se k takovému obědu přichomejtnout. Nechal bych si ve fotolabu vyvolat tunu fotek a pak bych tam žadonil o podpisy s věnovačkou. Myslím si totiž, že bych tam v tu ránu vyvolal víc rozpačitých emocí, než jsem měl po shlédnutí tohoto nezáživného filmu. A že jich bylo. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Ak som si niektorý film schopný pozrieť viackrát do roka, tak TIWILU. A zakaždým v ňom objavím úplne inú dimenziu, iný rozmer. Scény, ktoré ma kedysi dojímali, ma pri novom pozretí rozosmejú a naopak.  NIe je dokonalý, ale to nie je ani život, (rodinné) vzťahy, ktoré dokumentuje. Herecky srdcovka, Adam Driver rulezzzzzzz. 4ever. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Je to víceméně klasická rodinná komedie, kde se dysfunkční rodina dospělých kvůli něčemu sejde a na základě toho vznikají komický situace. Ale ať se děje co děje, člověk z má filmu dobrej pocit a působí americky šťastně. Takže kromě pár fórů žádnej zázrak. Ale mně moc zaujalo, jak řeší dost zásadní životní situace, ve kterých bych asi dost tápal, a proto si tenhle kousek cením. Mimo herců, kteří si vzájemně i do svých rolí skvěle sedli. [monitor, 5.1] # příběh *** | hudba *** | humor * | akce – | napětí * | pustil bych si znovu *** ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Lámem si hlavu nad tým, v ktorom filme som toto už videla a neviem na to prísť!!! Nemyslím si, že som tento film predtým videla, ale skôr akoby nejaký remake alebo veľmi podobné spracovanie, ja neviem, no napríklad záverečné prekvapenie s Jane Fonda už pre mňa nebolo nijakým twistom, lebo som vedela, že to príde. Hodnotím na také slabučké 3*. Mám rada podobné drámy/komédie, keď sa stretne celá rodina, videla som ich viacero, no práve pri tomto som sa miestami nudila a videlo sa mi to dlhé a to pritom veľmi obľubujem dlhé filmy! Za komédiu by som ho ale neoznačila, pretože myslím, že ani raz som sa nezasmiala. Herci poväčšinou sympatickí, potešila najmä Rose Byrne a hlavný hrdina mi bol tiež veľmi sympatický a bol mi aj povedomý. Mohlo to byť teda lepšie, čakala som od toho viac. Pozreté: 26.10.2021, originálne znenie. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdyby se mrtvý ateista nerozhodl být Židem a ještě o tom ani nevědět, tak by se k mým očím nikdy nedostal snímek, na němž je nejvtipnější to čisté žánrové označení komedie. Já jsem to totiž zkoušel, hledal jsem v domě, v autě i v synagoze, ale žádný souvislý humor jsem nenašel. Za to o dramatické okamžiky a o rodinné hodnoty jsem zakopával na každém rohu, ale i v tomto oboru je to tak někde na úrovni třetí ligy. Za největší vtip ovšem považuji závěr, při kterém se nevyřešilo takřka vůbec nic a tak můžeme očekávat další milion dílů trampot rodiny Foxmanových. Tentokrát ovšem beze mne. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Podle knihy bylo příjmení rodiny Foxmanovi, ve filmu bylo změněno na Altmanovy. (hansel97)
  • Auto, ve kterém přijede Wade Beaufort (Dax Shepard) do nemocnice, a které ve filmu převrátí na střechu, je Jaguar E-Typ III. řada. (Laslo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno