Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (440)

Hees 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca prvá pol hodinka filmu, ktorá ma nesmierne bavila a tá by bola za oveľa viac hviezd. Po prvej pol hodine prichádza totálny odpad a možno s prižmúrením všetkých očí na pančuchách (som muž pančuchy nenosím) jednohviezdičkové peklo. Keď som pozeral film začal som uvažovať či ten scenár a to čo sa vo filme dialo nenapísalo to malé dievčatko čo tam hralo. Potom mi bolo jasné, že nemohlo, nedalo by tam toľko trápností so psom a kokaín atď proste nápady, na ktorých sa dúfam nesmeje nikto. Bolo mi hneď jasné, že Jason Segel a 100 krát vyretušovaná Cameron Diaz nebudú spolu tvoriť pár čo by človek cítil, že sa k sebe hodia, cítil by medzi nimi nejakú chémiu. Nakoniec ten pár až tak nevadil ako tak "......" (domysli si svoju nadávku) napísaný film. Najhoršie vymyslená postava akú som za posledné roky videl je tá, ktorú hral Rob Lowe. ()

scroochy 

všechny recenze uživatele

Uf, věděl jsem, že to bude špatný a že všechny vtipnější scény už byly v traileru, ale že to bude až taková tragédie...? Snad každá scéna mi přišla o minutu delší, než by bylo záhodno, a ten všudypřítomný Apple product placement, který se ani nesnažili nějak skrývat, mi po chvíli lezl krkem. Segela mám fakt rád a Diaz je furt kost, ale to bohužel nestačí. A to pomíjím absurdnost celé zápletky. ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Segel byl v obličeji ňákej vyžilej a vůbec hrál jako že ho to vůbec nebaví, tak nějak bez energie. Takže vlastně přesně vystihl podstatu tohoto filmu. Pár fórů tam je ale slušnejch, hlavně v první polovině, ke konci jsem ještě váhal mezi dvěma a třema stars, mohl to zvrátit můj drahý Jack Black, jenže ten zde má tak stupidní roli, že musela zvítězit ta méně lichotivá varianta. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Desítky americkej a patetickejch sraček tady maj mnohem větší hodnocení a vy opět takovou pohodovku vodmrdáte na 47%, to už si vážně děláte snad prdel.Začátek mě nijak zvlášť neoslovil, ale příjemně to ubíhalo a to dokonce i přes fakt, že nemám rád ani Segela, ani Diazovou.Film schazuje pár dialogů a to hlavně to blití o lásce na konci a ten malej mrož co je vydírá, ale ta pasáž v baráku Roba Lowa...to je masakr.Strašně dlouho jsem se tak nezasmál a to i přesto, že se mi příčí ubližování zvířatům, tak ten fajt s vlčákem byl prostě náhul a Rob Lowe byl úžasnej magor.Patetického kýče minimum a i když je to celý předvídatelný a klišovitý jako hrom, byla to sranda, která si 47% nezaslouží ani náhodou, to tady by spíš pár lidí zase potřebovalo pořádně nakopat do prdele.60%. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Stáhl jsem si verzi, kterou nějaký nadšenec natočil v kině, protože u komedie na dokonalý 1080p obraz sere pes. Bylo na první pohled poznat, že chlapec už má s podobným pirátstvím hromadu zkušeností a obraz byl více než dostačující. Bohužel, z kina byl i zvuk. Zvuk byl taky dobrý, ale bylo slyšet i hromadu neustále se smějících retardů, což mi hodně vadilo. Smáli se i v situacích, které nebyly absolutně vtipné. Každopádně, pár situací, kdy jsem rozpohyboval bránici já, tam rozhodně bylo. Nebylo jich mnoho, ale na základě zdejších kritických komentářů jsem očekával skutečně nejhorší a vůbec by mě nenapadlo, že se párkrát usměji. V další řadě mě extrémně iritovalo, že jsem si prakticky celou stopáž připadal, jak někde v jablečném sadu. Cameron Diaz je sexy čtyřicátnice, která se neustále pokouší hrát někoho mnohem mladšího. Tady jí to docela seklo. Segela nemám rád. Děj je jednoduchý. Asi polovina filmu je o páření a druhá polovina o napravování škod vzniklých pářením. Čekal jsem rozhodně větší průser. Koukat se na to dalo. Lepší 2 *. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Všechna počítačová zařízení z filmu pochází od firmy Apple. (URBAN)
  • Telefónne číslo volajúceho je zobrazené ako 310-760-7511 namiesto zvyčajnej predvoľby 555. (Crybaby)
  • Jelikož bylo pro film s názvem Sex Tape složité zajistit lokaci pro natáčení, byl používán pracovní název  Basic Math. (Nathanielmon)

Reklama

Reklama