Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (440)

genetique 

všechny recenze uživatele

Pozerateľná, aj keď miestami totálny kŕčovitá a predvídateľná sprostosť, ktorá sa viac ako komédia javí ako zaplatená príučka pre neukojené a hi-techovsky analfabetické manželské alebo milenecké páry, ktoré netušia aké dôsledky môže mať nerozvážne natáčanie sprostých nahotiniek. A zdá sa, že najviac problémov s tým majú jabĺčkari, ktorým by som tento film dával ako present ku každému produktu. 55%. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca prvá pol hodinka filmu, ktorá ma nesmierne bavila a tá by bola za oveľa viac hviezd. Po prvej pol hodine prichádza totálny odpad a možno s prižmúrením všetkých očí na pančuchách (som muž pančuchy nenosím) jednohviezdičkové peklo. Keď som pozeral film začal som uvažovať či ten scenár a to čo sa vo filme dialo nenapísalo to malé dievčatko čo tam hralo. Potom mi bolo jasné, že nemohlo, nedalo by tam toľko trápností so psom a kokaín atď proste nápady, na ktorých sa dúfam nesmeje nikto. Bolo mi hneď jasné, že Jason Segel a 100 krát vyretušovaná Cameron Diaz nebudú spolu tvoriť pár čo by človek cítil, že sa k sebe hodia, cítil by medzi nimi nejakú chémiu. Nakoniec ten pár až tak nevadil ako tak "......" (domysli si svoju nadávku) napísaný film. Najhoršie vymyslená postava akú som za posledné roky videl je tá, ktorú hral Rob Lowe. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak to je síla.Čekal jsem kdo ví co ,navíc po těch recenzích a komentářích,ale říkal jsem si ok,asi spoustu lidem nesedne další ujetá americká komedie.Ale mě nevadí komedie od Setha Rogena,Hilla atd.,tak jsem tomu dal šanci a myslel jsem,že se dobře pobavím....,ale co tohle bylo....????!!!Letos už jsem s Cameron viděl jedna za všechny a překvapivě jsme tomu dal čtyři hvězdy protože jsem dokázal uznat,že to má něco do sebe,hlavně pro ty co žijí s někým déle a jako odlehčení je to dobrý film,ale tohle???Tak za prvé to na mě nepůsobilo jako film,ale jako dlouhá skrytá (nebo spíš neskrytá...) reklama na firmu Apple...nic víc v tom opravdu nehledejte.Zápletka toho ,že si dva manžele natočí domácí porno a pak toho litují je jasná už téměř z plakátu,takže tady neprozradím téměř nic a jinak tam nic jiného není.Mihne se tam Jack Black a Rob Lowe co fetuje a to je opravdu celý film.Marně si vzpomínám na alespoň jednu vtipnější scénu...Je to opravdu celé spíš jen trapné a reklama na Apple nic víc.Takže za mě maximálně 30 % a to je ještě možná moc a tím pádem dvě hvězdy. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Mezi námi, vkusnými a rozumnými lidmi, se bohužel pořád najde spousta kokotů, co jsou schopni vypružit pětadvacet litrů za mobil, který umí némlich to samé, ne-li míň, jako telefon za deset. Ten levnější k tomu bývá vesměs i rychlejší, daleko hezčí, kompatibilnější a dokonce si do něj člověk může sám nahrát i mnoho roztomile zcizených, pěkně drahých aplikací, aniž by jej výrobce přístroje někam naprášil a ten vergl mu bloknul. A proč se vlastně dobrovolně chovají tak „rentabilně“? Inu, je to v devadesáti procentech případů zejména proto, aby je komunita kokotů neprohlásila za ještě větší kokoty a nevyobcovala, protože nesdělují co hodinu své statusy do nevkusného, nahryznutého jabka. Ale svůj k svému, chce-li být někdo za každou cenu kokotem, proč mu to nedopřát, že? Navíc si díky jejich kokotismu může Štefan Práce klidně dovolit přistavět k hrobce krytý bazén se solárkem. Nevím proč, ale moc mu nezávidím. Těch patnáct litrů rozdílu však má jeden velmi nepříjemný marginální efekt! To nahnilé padanče bezdůvodně enormně bohatne a může si pak dovolit točit zhýrale nákladné dvouhodinové reklamy natolik pičoidní, že nad nimi musí nutně zaplakat i certifikovaný debil. Nic netušící soudný telefonista, který je aut, protože si spočítal, že když si koupí naprosto skvělý, rychlejší a krásnější mobil jiného výrobce, bude na něj sice komunita kokotů shlížet spatra, ale zato mu zbyde nějakých patnáct papírů na pořízení přízně žen, popřípadě mužů, si to pak bezelstně pustí s tím, že se jedná o nějakou sexy taškařici. Načež je mu do xichtu brutálně naservírována ultratrapná píár kokotmédie neomalených zkurvenců, u níž má co dělat, aby si nehodil kosu na své šestipalcové Hátecéčko. Ultimativní svinstvo, které vřele doporučuji výhradně majitelům iOS a jejich kokotímu klubíku. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

To byla ale blbost. Nechápu, jak může taková blbost, jako je uniklá nahrávka se sexem vystačit jako zápletka pro celý film. I ten způsob získávání těch Ipadů byl pěkně stupidní. Popravdě jsem se u filmu ani nezasmál. I když pár překvapivých momentů tam bylo. A jaké z toho plyne ponaučení? Cloud je zrádná věc... Jack Black tam měl dobrý štěk. A Cameron Diaz je pořád kus. :) "Odkud jste, z Hustleru?" :D Taky to funguje jako pěkná reklama na Youporn. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Cameron Diaz (Annie) si svým výkonem vysloužila nominaci na filmovou anticenu Zlatá malina. (DJMaroko)
  • Rob Lowe (Hank) si v roku 1989 zažil vlastnú aféru s jeho chúlostivou kazetou, ktorá sa dostala na verejnosť. (Crybaby)
  • Film se natáčel v Somerville, v Burlingtonu a Everetu v Massachusetts. (rafix)

Reklama

Reklama