Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 4

Recenze (440)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po slabych ohlasoch som cakal sracku. Preto ma prekvapilo velmi prijemnych prvych asi 20 minut vdaka comu som si oblubil ustrednu dvojicu. Lenze akonahle sa rozbehla komedialna linia s honbou za tabletmy, tak to islo do hajzlu. Vyzeralo to ako keby scenaristi vymysleli skvely napad, ale uz neprisli na to ako ho spracovat tak, aby bol zabavny. Vlastne to vyzera, ze po skvelom uvode herci uz iba trapne improvizovali, kym nenaplnili potrebnu stopaz. Podobny problem som mal aj s predoslou komediou tohto rezisera. Vie dobre viest hercov ale vôbec mu nejde komedialna stranka. 4/10. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

To byla ale blbost. Nechápu, jak může taková blbost, jako je uniklá nahrávka se sexem vystačit jako zápletka pro celý film. I ten způsob získávání těch Ipadů byl pěkně stupidní. Popravdě jsem se u filmu ani nezasmál. I když pár překvapivých momentů tam bylo. A jaké z toho plyne ponaučení? Cloud je zrádná věc... Jack Black tam měl dobrý štěk. A Cameron Diaz je pořád kus. :) "Odkud jste, z Hustleru?" :D Taky to funguje jako pěkná reklama na Youporn. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $38,543,473Tržby Celosvetovo $126,069,509Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ povrchová výplachovka z vyprchanou Cameron Diaz /15%/ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když si odmyslím,že oba hlavní hrdinové se většinu času chovají hodně mimo realitu (minimálně tu evropskou),řeší věci tak jak je řeší (příčetný jedinec by jednal jinak) a i přes to,že mají doma snad i ledničku od applu a rozdávají ipady na potkání,neovládají ani základní věci,zbyde mi poměrně nevtipná "komedie",u které jsem se zasmál za celou dobu asi 3x,přičemž víckrát jsem si spíš říkal WTF (hončika se psem,...).Od začátku bylo jasné,že i přes peprný název nemůže divák čekat žádný hardcore,ale přesto bych od pánů Segela a Stollera čekal víc.Bohužel Segel v posledních letech spadl do škatulky,kterou si sám sobě vytvořil v posledních sériích HIMYM a místo toho vtipného je po většinu dobu tím otravným (a tady navíc i nahým).Jediným pozitivem pro mě je Cameron,která je pro mě stále přitažlivá i přesto,že mi není padesát.Bohužel full frontal se nekoná a i pro ní platí,že v poslední době nevolí filmy zrovna moudře...40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasická blbá americká komedie současné doby. Celkem zajímavý námět, z kterého by se dalo něco vykřesat, ale ono je to všechno děsně unylé, ležérní a bez snahy alespoň trochu překvapit, nebo dokonce šokovat. Pár záběrů na pozadí Cameron a na její prosvítající bradavky ujdou, ale co zbytek filmu? Klasická moralita, kde herci moc kecají. Jason Segel to nezachraňuje, jediný, kdo to trochu zachránil, byl Rob Corddry, který se omezuje na slovní humor, což mu sedí více. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Jelikož bylo pro film s názvem Sex Tape složité zajistit lokaci pro natáčení, byl používán pracovní název  Basic Math. (Nathanielmon)
  • Všechna počítačová zařízení z filmu pochází od firmy Apple. (URBAN)
  • Film se natáčel v Somerville, v Burlingtonu a Everetu v Massachusetts. (rafix)

Reklama

Reklama