Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Diskuze

roning85

roning85 (hodnocení, recenze)

nechapem ako moze byt moderatorka hlupa ako kolik. Ano predsa je to len film nie?

Uživatel +sfinx+ smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

+sfinx+

+sfinx+ (hodnocení, recenze)

Koukám, že překladatel traileru je velký vyznavač spisovné mluvy :-) ... jedno "bitch" vynechal, druhý přeložil jako 'ženská' a 'slutty' jako vyzývavý. Jinak velmi dobrý výběr hudby, škoda že bude k mání až po vydání.

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Nene hlavní hrdinka má u sebe šaty na převlečení. Má na sobě víc vrstev. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Patw

tak třeba se to tak nějak tam vysvětlí , pevně v tom doufám já Vanish nepoužívám , já používám Perwoll ten tě taky skvrn zbaví 

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No jo vlastně! Ten má vždy s sebou i když nemá kabelku :D Stejně mi to ale přijde hloupé. V dnešní době se takhle přes noc ztratit taková shoda okolností... no v Americe je možné vše. I ten Vanish.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Vypadá to dobře. Aspoň na jedno podívání to stojí. Jen mě zaráží, že i přesto, že se plazí kanálem šaty má na konci stále krásně žluté. ×D 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Reklama

Reklama