Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (168)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem dnes použil poté, co jsem znechuceně upustil od sledování nepovedeného seriálu. Pokus o zlepšení nálady se zdařil. Naprosto nenáročná komedie o ženské co se vykalí, vyspí s neznámým chlapem a ztratí se v Los Angeles bez peněz a sebevědomí. Elizabeth Banks se s touhle sebevražednou rolí popasovala se ctí. 60% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Občas chce človek vypnúť pri podobnej blbosti. Bohužiaľ zmysel pre humor je veľmi subjektívna záležitosť a tu som sa s tvorcami minul. Hlavná postava sa ocitne v situácii, ktorú by aj mierne podpriemerne inteligentná osoba vyriešila do pol hodinky, lenže Meghan dosahuje cca inteligenciu kuraťa a farba jej šiat je možno toho metaforou. Ale skôr nie. Ak by zažívala skutočne dobre a vtipne napísané a zahrané príhody, tak by sa neuveriteľnosť celej zápletky dala bez problémov ignorovať. Ako jednohubka ale Ulička hanby neublíži. 50% ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Škoda... Mohla to být větší sranda, být tam třeba Rogen a nějaké ty ujetosti. Takhle tu máme jen tu Elizabeth Banks, která celou tu slabotu drží nad průměrem. Jako čtyřicítka to je opravdu kočička a její dokonalé tělo napasované v upnutých šatech štětky by podrželo i leckterou sračku, takže proč si jednoduše neužít Uličku hanby. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Neznám moc nesympatičtějších hereček, než je Elizabeth Banks. Snesitelná byla snad jenom v Zack a Miri točí porno. Ale tahle snesitelná blbina mne poměrně bavila. Celý to bylo takový fajn, pohodový zábavný, jednohubkový, na nic si to nehrálo, rychle to uteklo a Banks to tam na 40 ! let děsně seklo. Bavilo mne černošský crack ghetto trio a cute blbka v podání Sarah Wright. 6,5/10 ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Po pekelnom, totálne umelohmotnom úvode sa Bankska konečne natiahne do priliehavých šiat a vyrazí do ulíc robiť chaos. Vtedy konečne nastúpi zábava, i keď sa drží dosť pri zemi a nemá gule na to sa poriadne odviazať. Samozrejme, keby hrdinka nebola vypatlaná a nechala sa taxíkom hneď doviesť domov, film by skončil po štvrťhodinke. 5+/10 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Když Megan (Elizabeth Banks) krade kolo a mluví s chlapcem, má v jednom záběru ve vlasech listí, ale v dalším už ne. (Tirny12)

Reklama

Reklama