Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (169)

dopita 

všechny recenze uživatele

Je to taková ta tradiční blbá americká komedie, kde se hlavní hrdinka dostává do hloupých situací a protože z ní scénárista dělá tupou nánu, tak se z nich nikdy nevyhrabe, naopak si vždycky tím co říká, situaci ještě zhorší. Povětšinou to není vtipné, nicméně je to oddechovka, na nic jinýho si film ani nehraje a herecké obsazení není uplně tragické, takže se na to koukat dá. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie sledující hlavní hrdinku, která se snaží dostat po propařené noci na pracovní schůzku, jak se dostává z jednoho průseru do druhého. Díky několika nedorozuměním, nečekaným komplikacím na cestě a množstvím od pohledu komických postav je děj pěkně svižný, zábavný a ani chvilku nenudí. Já se u filmu skvěle bavil a na Elisabeth se taky ještě dá pořád dívat. ()

Reklama

Helgard 

všechny recenze uživatele

Jen velmi málo kdy se mi stane, abych po shlédnutí filmu litoval času stráveného u projektoru...faktem je jedno - filmy si totiž vybírám sám...Tentokrát jsem si nechal od někoho, kdo mne nemá rád poradit a skutečně jsem toužebně očekával titulky. Ubožejší a méně reálnou pseudo-komedii jsem už dlouho neviděl. Mohu-li doporučit, vůbec neztrácejte čas sledováním tak laciného nesmyslu. ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá oddechová zábava na večer, odpoledne nebo kdykoli, kdy chcete naprosto vypnout. Celý film stojí na prosté a jednoduché zápletce. Jak to může asi vypadat, když se jedna blondýna, v přiléhavých a krátkých šatech, bez peněz, mobilu, dokladů či dalších potřebných věcí potuluje po Los Angeles? Přesně tak, jak je očividné. Všichni okolo ji považují za prostitutku. A na tomto motivu, je založen celý snímek. Ne, že by to byla kdovíjak skvělá podívaná, ale v rámci podobně laděných komedií docela slušný film, který je dobře natočený a i dokonce zahraný od Elizabeth Banks. Příliš krát jsem se tedy nezasmál, ale rozhodně jsem se nenudil a především jsem si výborně odpočinul. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Elizabeth Banks na spapanie. Sledovať jej dokonalé nohy vytŕčajúce z priliehavých žltých šiat ukazujúcich každú dokonalú krivku jej tela bolo jedinou vecou, vďaka ktorej som film dopozeral. Veľké plus je v tom, že aj napriek blbučkej zápletke film nenudí. Na druhú stranu je tak strašne priehľadný, že vám z neho zostane pachuť strateného času. Vedľajšie postavy nevyužité až hrôza. Hlavne v prípade Gillian Jacobs a tej jej kamošky je to škoda. Keby sa ešte tie promenádovali v krásnych šatách bol by som šťastný. No a potom tu je perfektný štek Bill Burra – želal by som mu šťavnatejšie komédie, ale jeho účasť ma potešila. Nebyť znova raz debilného konca, akým sú podobné žánrové rýchlokvašky povestné bolo by to za tri s tým, že som netrpel. Takto je to podpriemerná komédia, čo neurazí, ale ktorá postrádala originálnosť od prvej vety. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Stanica KZLA pravdepodobne paroduje skutočnú stanicu v Los Angeles, KTLA. (Real Tom Hardy)
  • Když si Megan (Elizabeth Banks) v salonu krásy obleče bílý plášť, je nejdříve rozepnutý. V dalším je zapnutý, v následujícím zase rozepnutý. (Lenn999)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno