Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria - 85%. Druhá séria ma o 2 diely viac (čiže rovných desať), ale celkom to v tomto prípade seriálu pomohlo. Prvá séria v ôsmych dieloch rozdala karty zaujímavým postávam a v druhej už ide do tuhého. Každá postava ma čo ponúknuť a tento krát sa im aj pridalo na akcii. Najviac ma bavil Josh Harnett, ktorý ma svojou tajomnosťou zaujal už pred tým a tu je ešte lepší. A to isté platí aj o celej druhej sérii. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se nese na stejné vlně jako ta první. Dozvídáme se víc o minulosti jednotlivých postav. Kvalita zůstala, kouká se na to moc hezky a děj vtahuje, takže pokud máte možnost dát si celou sérii najednou, projdete deseti díly poměrně rychle. Přesto se ale nemůžu zbavit pocitu, že poté, co mě první série příjemně namlsala, jsem čekal asi trochu víc. Ubylo mrazivých scén, které byly v té první řadě velmi příjemné a časté. Občas to trochu nudí nebo se to motá na místě a hlavně je tu docela dost zbytečná linka s Dorianem Gayem (asi nejnudnější scény). Nicméně poslední díl, i přes trochu pomalý konec, navnadil na třetí řadu. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně ucelenější než 1. řada (především díky jasně definovaným záporačkám - namyšleným čarodějnicím, kterým jsem bolestivý konec upřímně přál), ale i tak nepodstatné odbočky vedlejších charakterů (tápání "zrůdy" s jemnou duší básníka, Grayova dekadentní marnivost) hlavně v prostřední třetině opět brzdily již tak uzívané tempo, ještě nerozumně natažené dvěma epizodami navíc. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak máme za sebou druhú sériu a osobne sa domnievam, že išlo o vyzretejšie dielko ako v úvode. Herci sa absolútne so svojimi postavami zžili, dokonale ich chápu a to platí aj o scenáristoch, ktorí si dali vážne záležať na dialógoch a o režiséroch a kameramanoch, ktorí si zase dali záležať na atmosfére. Témy sa ďalej rozvíjajú a pribúdajú, je kam pokračovať, po záverečnom rozpade "spoločenstva" ale nedokážem predpokladať, kam presne. ()

swamp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě nejlepší série tohoto seriálu. Hecate se snaží podmanit si Vanessu Ives, ale její přátelé, včetně oddaného sluhy Sembena či výstředního Ferdinanda Lylea se pokusí ji ze spárů samotného ďábla zachránit. K tomu jí dopomůže i její mentorka Joan Clayton v jednom z nejsilnějších dílů seriálu. A možná přijde i vlkodlak... ()

Galerie (284)

Zajímavosti (1)

  • Umělecký vedoucí Jonathan McKinstry se při navrhování interiéru sídla Evelyn Poole (Helen McCrory), které můžeme vidět ve 2. sérii, inspiroval kostely a kostnicemi v okolí Prahy. (makimarketa)

Reklama

Reklama