Reklama

Reklama

Epizody(9)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (18)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrejme najlepšia séria celého seriálu, ale o to vôbec nejde. Je dobre, že aj napriek rozvetveniu deja do viacerých teritórií tretia séria netrpí roztriešťenosťou a nakoniec sa aj tak všetci stretnú na jednom mieste, o tom snáď ani nikto nepochyboval. Taktiež aj obohatenie o westernový žáner bolo príjemným spestrením, pričom ale aj tu sme sa dočkali hororových a fantazijných prvkov, aby sa snáď niekto nesťažoval. Išlo sa aj viac do hĺbky postáv a čím ďalej, tým viac bolo jasnejšie, ako sa všetky dejové línie budú musieť uzavrieť a že posledné scény nebudú patriť nejakej bujarej veselici v uliciach Londýna, ale že si aj poplačeme. ()

swamp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned na začátku třetí a poslední série se naši hrdinové rozdělují, aby se jejich cesty v závěru zase protnuly. Zatímco sledujeme tíživé osudy Johna a Lily, nového Victorova kolegy, doktora Henryho Jekylla, staronovou tvář v postavě doktorky Sewardové či nové postavy, které se budou snažit pomoci (Kaetenay a Catriona), vše se schyluje k závěrečnému rozuzlení. Podaří se Vanesse Ives prolomit prokletí a vymanit se z tenat temnoty a shledat se šťastně s Ethanem Chandlerem, nebo její zpustlé srdce bude navždy patřit doktoru Sweetovi alias Drákulovi? ()

Reklama

neo93 

všechny recenze uživatele

Již třetí řada úchvatného hororově-dramatického seriálu, který nás znovu zavádí nejen do viktoriánského Londýna 19. století. Opět se setkáváme s našimi (ne)hrdiny, kteří se musejí potýkat se svými temnými démony. A zase je to fantastická podívaná, nejspíš nejlepší ze tří sérií. Všechny postavy se pozoruhodně vyvíjejí, Vannesa Ives v podání znovu úžasné Evy Green mě ale nejvíce zajímala, nejlepší samozřejmě byla ve čtvrté epizodě, která je věnována pouze jí. Jen velká škoda, že se už nedočkáme další řady, jelikož rozhodně by bylo ještě co sledovat, ale se závěrečným rozuzlením se to bohužel dalo čekat. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel ani poslední série u mě nedosáhla na pět hvězdiček. Ano je asi nejlepší, ale stejně uprostřed byly dva totálně hluché a nudné díly, kde se jen flashbackovalo (Vanessa v blázinci) a kecalo o minulosti (Ethan a spol. na cestě k otci). Dozvíme se tedy hodně informací o minulosti postav, ale některé věci bohužel zůstaly bez vyřešení (např. jaká nehoda potkala Johna Clara před tím než se stal monstrem). Objeví se sám Drákula jako hlavní záporák a z vedlejších postav přibude Renfield, Dr. Sewardová a Dr. Jekyll (i když bohužel bez pana Hydea). Jinak závěrečné epizody byly samozřejmě hodně luxusní a závěr neobyčejně silný. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. séria - 95%. Tretia, záverečná a pre mňa najlepšia séria Penny Dreadful rozohrala dokonalú hru s postavami od samého kraja úvodnej epizódy. Príbeh a celá séria ma spád od začiatku do konca a od začiatku doslova cítiť, že sa schyľuje k veľkým zvratom, ale predovšetkým k dramatickej a záverečnej epizóde, ktorá je nie len akčná, ale vďaka skvelej hudba Abela Korzneniowskiho aj emóciami nabitá. Skvelý seriál, vynikajúci záver. ()

Galerie (284)

Reklama

Reklama