Reklama

Reklama

Elvira se během uvádění televizní hororové show dozvídá, že se stala jedinou dědičkou velkého sídla v Nové Anglii. Do domu se přestěhuje a časem zjišťuje, že je plný magických předmětů. Před tím, než se vyrovná se strašidelným sídlem, se ale musí poprat s nevolí starousedlíků, kteří jí vyčítají vyzývavý vzhled, ostrý jazyk a bezprostřední chování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Příšerná kravina, ale tak zábavná, že se nedá jinak, než dát o nějakou tu hvězdu víc, než by si možná zasloužilo. Pohled na Elvířin výstřih dokáže předstihnout i pohled do západu slunce na pláži v Honolulu, nehledě na to, že vyjde levněji. K dokonalosti vyšperkované auto, pudl anarchista, a další skvělé doplňky udolají i občasná hluchá místa a dá se přežít hnusný a nechutný dabing Lenky Kořínkové. Ale je třeba varovat, že film ocení spíše heterosexuální chlapci. Památná věta: Kdybych chtěla znát tvůj názor, tak ho z tebe vymlátím. Mám dojem, že tuhle větu někdo pak ještě někde použil... ()

Tayen 

všechny recenze uživatele

Svého času pro mne nejoblíbenější horor, nebo spíše hororová komedie. Výstřední, čistě noční tvor, hvězda temných show Evíra přijíždí do malebného puritánského městečka, jehož obyvatelé svým zjevem pobouří natolik, že ji obviní z čarodějnictví a odsoudí na hranici. A nemají daleko od pravdy. Film stojí za to skouknout už kvůli konfliktům temné skoro pornohvězdy s mravními občany ()

Reklama

masw 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jsem moc rád že jsem Elvíru mohl poznat. Je to unikátní postava, Cassandra Peterson jí hrála v době, kdy ženské komičky byly považovány za vtipné, jen když měli nějakou vadu na kráse, takže byla unikátní a takovou ženskou postavu v té době, mezi kolegama v televizi, nebo ve filmech prostě nevidíme. Mohlo to být hororovější a efekty mohly být lepší, ale samo o sobě je to zábavný film a ono to i stačí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Elvira dostane díky smrti příbuzné parádní gotickej barák a jelikož je to zapadlé město tak jí nikdo nevěří a postupem času si o ní místní burani myslí že je čarodějnice. Peterson je nehorázná kost a Elvira je její životní role, a tak díky popularitě vznikl film který sice není tak dobrý jako její hostování v seriálu ale dokáže sem tam mile překvapit humorem. Horor moc nečekejte. Je tu pár parádních scén a pár slabších, já se bavil takové silnější 3*. Pokračování je o dost slabší. ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

//"HLAVNÉMU CHODU SOM PREDKRM EŠTE NEROBILA."// Áaale.. Ber to čert! Zhorím v pekle, alebo na hranici, ale mňa to bavilo. Škoda toho varietného vystúpenia na konci. Obrovským +om pre film je fakt, že sa neberie vážne. Inak pekelná pohoda, ktorá ma bavila. I keď je pravdou aj to, že celý (nie len) film je postavený na Elvírinom výraznom talent.. pardon, dekolte. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (27)

  • Malé město Falwell v Massachusetts je ve skutečnosti Midwest Street ve venkovní oblasti studia Warner Bros. To bylo pojmenováno po kazateli Jerry Falwellovi. (noelcoward73)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii na místech: Higgins-Verbeck-Hirsch Mansion na Square v Los Angeles, Burbanku, Fillmore, Montrose Bowl na 2334 Honolulu Avenue v Montrose a ve studiích Warner Brothers Burbank Studios a Raleigh Studios. Natáčelo se od 20. ledna do 18. března 1988. (noelcoward73)
  • Na obrazu Elvíriny (Cassandra Peterson) tety Morganny Talbot je ve skutečnosti Cassandra Peterson bez make-upu a černé paruky. Portrét namaloval Robert Allen Redding. (noelcoward73)

Reklama

Reklama