Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Darth Revan odpad!

všechny recenze uživatele

Milan Šteindler. Dříve byl Víťou Jakoubkem či Egonem. Doby se ale změnily. Dnes je tento bývalý spoluautor České sody trapnou komerční figurkou, jež se propůjčí každé hovadině. A ulítlost jménem Pan Máma to dokazuje. Šteindler se stal tím, čemu se dříve sám vysmíval. Nelze hodnotit jinak, než odpadem. ()

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný plus týhle "tvl, co to zase je???" je to, že propaguje meltu. Skoro nikdo jí nepije. A přitom je tak dobrá! Přemýšlím, co horšího jsem poslední dobou viděla. Nepřišla jsem na nic. Pane Šteindlere, mám Vás ráda, ale styďte se!!! Vlézt to tak šílenýho projektu. Ve třetím díle zjišťuji, že lepší už to nebude a házím tuhle trapnost do koše a asi už nevytáhnu. Zlatá Helena!!! A tu jsem do koše hodila též. Tam se člověk alespoň občas mohl zasmát, tady se cítí jen trapně... ()

Reklama

Davanity odpad!

všechny recenze uživatele

Už, když běžela první upoutávka říkala jsem si, že to bude hovadina. Přesto jsem se na první díl podívala a celých 26 minut mi přišlo dlouhých jako hodina. Nezáživné plky, slabé vtipy, kanální humor, typická tv ho*na, která neumí už nic jiného produkovat a každou předlohu z ciziny zničí. Občas jsem v televizi náhodou narazila i na další díly, ale dívat se na to se rovná mučení. Nejvíce mě, ale opravdu zklamal pan Šteindler, který pro mě byl vždycky herec, který se upisoval k těm kvalitnějším kouskům. A ani tuhle s prominutím sra*ku nedokáže pozvednout. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Připomíná mi to Helenu, když si vezme Nova sitcom a snaží se to udělat v Česku, tak to dopadá tak, že to stojí za hovno a divák se u toho pořádně nezasměje, jen pousměje. Viděl jsem první díl a možná ještě jeden zvládnu, ale při stejné úrovni více ne. EDIT: I po druhém díle se nic nemění, ale byl o něco vtipnější než první. ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Šteindlera jsem celkem uznával do doby, než si začal ulítávat na teplým přízvuku v rodinném paskvilu jménem Gympl. Tam mu nedošlo, že mluvit jako buzna není z dlouhodobého hlediska příliš zábavné a je potřeba dodat i obsah, což se u nováckých seriálů podaří tak jednou za pět let. Bohužel mu nedošlo ani to, že převlekové komedie už dávno neletí. Kdyby se jednalo alespoň o originál, tak tomu jednu pecku za snahu dám, ale jako vykrádačka s českými reáliemi to nestojí ani za zmínku v programu. Šteindler má paruku, sukni, vytahaný umělý kozy a čeká, že 50% je hotovo. Haha, není. Když navíc většina scének stojí na převlecích i ostatních postav a fórky se zase týkají výhradně peněz, práce a sexu, tak je asi všem jasné, že u stokrát omleté trapnosti není potřeba ztrácet čas. Naprosté dno. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)
  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)
  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)

Reklama

Reklama