Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Ladunka 

všechny recenze uživatele

Mě tahle blbost prostě baví. Vtip to má a není tolik stupidní jak by se dalo předpokládat, ale souhlasím v tom, že tady u všech těch intelektuálů a znalců tohle prostě nemělo šanci. By mě zajímalo, zda to opravdu všichni hodnotící alespoň viděli nebo si vycucali názor z jediné ukázky. Tohle je něco, čemu se skutečně dokážu zasmát. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Když si na sebe chlap ženské šaty, tak je to vždycky zábava k popukání. Alespoň tedy já u toho vždy zlostí puknu. Této uječené variantě Milana Šteindlera musím doporučit, aby se vrátila ke svým filmovým základům, tedy do hrobu a pokusila se dlouhou meditací v sobě probudit nějaký ten základ svého tehdejšího komedianství. Občasný fórek i v této nepovedené taškařici dává tušit, že někde hluboko v sobě to ještě má, ale při napojení na novácké penězovody to zkrátka rychle umírá. ()

Reklama

x_silver odpad!

všechny recenze uživatele

Bez cenzury, s čistým svědomím a s maximální hrdostí a úctě k české kinematografii tady bez nejmenšího slitování a milosti napařím ODPAD a řeknu, že toto je největší, nejúchylnější a nejodpornější sračka od doby existence sitkomů!!! Nižší dno opravdu nejde vytvořit!!! Tohle je to, co se nedá popsat slovy. Vůbec proč vlastně tady píšu komentrář? Napařit odpad a zakopat hluboko do země, kde by to mělo navždy zůstat!!! Každý, kdo dal této zhovadilosti více jak 2* musí být buď mentálně narušený, či hermafrodit!!! ()

DeRoyce odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je někdo schopnej nařídit hození něčeho tak "paskvilně sračkoidního" do hlavního vysílacího času a tejden předem na tuhle kopu h*ven vysílat upoutávky, pak nepatří do manažerského křesla dané televize, nýbrž do psychiatrické léčebny, nemluvě o dalších nesoudných lidech, kolem natáčení se motajících....pardon, já musel, ale chápu.."každé zboží má svého kupce..". ()

Mitin odpad!

všechny recenze uživatele

NE! Nenávidím tento typ humoru, nenávidim to, jak ze sebe někdo dělá naprostého dementa a je to spíše k pláči. Říkám si, co vedlo Šteindlera k tomu, aby začal poslední dobou točit takové s prominutím hovna.. Pak jsou tam ostatní herci jako Sobotka, od kterých snad nemůžete čekat nic jiného než sračky, sračky.. Styděl bych se hrát ve filmu jako je tento. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)
  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)
  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)

Reklama

Reklama