Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Recenze (332)

ti88na 

všechny recenze uživatele

Sériu Babovřesky (obávam sa, že nezostane pri troch dieloch) by som zhodnotila ako absolútne zbytočnú pre filmový svet, stratu času pre zúčastnených ľudí a vlastne aj moju ako diváka. Dedinské prostredie mám rada, Slunce, seno.... si niekedy rada zopakujem, nemám s tým najmenší problém. Ale tu nič nefungovalo. Chýbal akýkoľvek náznak deja, postavy boli nesympatické (až na Langmajera) a popravde na komédiu to nebolo ani trochu vtipné. Zdeněk Troška je na dne, čo dokazuje každým svojím filmom. Pozitívne je, že nižšie sa už klesnúť nedá, len ísť nahor, no obávam sa, že jemu sa na tom dne príliš páči. ()

Janega odpad!

všechny recenze uživatele

Pochopím veľa vecí, ale nikdy nepochopím, ako Troška môže byť spokojný s touto trilógiou. Jediným racionálnym vysvetlením je senilita možno debilita. Film bez deja, bez vtipu, bez nápadu, bez atď. Bohužiaľ musím súhlasiť s jednou recenziou, kde Trošku nazvali "šmejdom z kulturáku". ()

PetkaW. odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, abych u sledování filmu cítila, jak mi odumírají mozkové buňky a klesá IQ. Vzpamatovávala jsem se ještě dlouho po zčernání obrazovky značící konec filmu. Přítel měl z téhle parodie na cokoliv, co má připomínat film, dokonce noční můry, ve kterých vylézaly babči v neoprénu z jejich rybníčku na zahradě. Tohle prostě ne, ne, ne a NE! Pane Troško, měl byste se sebou něco začít dělat, nebo už netočit. Vaše filmy jsem měla ráda, jak komedie, tak pohádky, ale tohle je vážně moc. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Plivání na osobu ad persona pana Trošky, zde okomentuji jednou větou z Bible: "Třísku v oku bližního vidíte, ale trám ve vlastním oku nikoli." Že pan Troška v zahraničí získává za pohádky, komedie i filmy ocenění, o tom tady média drží tlamu. Že jen při zaslechnutí jeho jména, se představenstvo pro financování a podporu České kinematografie dá téměř zapírat, je svatá pravda! Co film Bota jménem Melichar? Pohádky jako O princezně Jasněnce a létajícím ševci, či Princezna ze mlejna? Co nesmrtelná trilogie Sluce, seno,... . Krátkou paměť máte, a je mi za to za vs stydno. Nicméně, pravdou je, že až na pár "seků" Babovřevsky jsou točeny a psány poněkud z donucení. A proč tomu tak je, na to se ptejte již zmíněného představenstva a České televize... Z úcty k panu Troškovi, a částečného vědění, jak se věci skutečně mají, hodnotím se skřípajícími zuby a zavřenýma očima 99%. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Tohle se nedá... jednu hvězdu za sluníčko a sexy starostovu dceru. Jinak nevtipná, nudná , bezdějová záležitost, z které číší ještě víc ta Troškova nenávist vůči církvi. Trošku nezatracuju, protože když někdo natočí Botu jménem Melichar a Létajícího ševce, tak mu nikdy nedám odpad ( dokonce jeho poslední film Strašidla je celkem smysluplný ) ale tenhle film mne čistě jednoduše nebavil. ()

psychous3 odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonale splněné očekávání (čekal jsem průser), Troška naplnil to co předeslal (průser) a dokonce i divácká oblast se nezměnila (průser). Takže ve finále mě nic nepřekvapilo (snad jen tahle trojkombinace, za kterou má troška 5*) a dokonce mě nepřekvapilo ani nic ve filmu. Totální nuda, humor totálně mimo, děj je takový "Troškovský" standard a ono nakonec není co hodnotit. Problém je, že spousta lidí, tohle vidí jako dobrý film a neváhá dát 4*+. Hodnocení co totálně degraduje celkovou objektivitu hodnocení a tahá 'podprůměr' na úroveň průměru a 'průměr' na úroveň filmové "špičky". Jenže onen filmový "TOP" je často touhle skupinou nepochopen a zavrhován a tady nastává zlom. Pro někoho super, pro někoho odpad, záleží na divákovi, jiné hodnocení snad ani neexistuje, jiného diváka neznám (s jedním konzumentem Ulice, Ordinace, Cest domů, Babovřesek, Kameňáků etc. bydlím, takže i tohohle mám dost). Nikdy víc u mě Troška šanci nemá, tohle byl poslední hřeb. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Nejnudnější, nejtrapnější ze všech tří dilů. Jestli někdo tvrdil u jedničky a dvojky, (které mě trochu pobavili) že nemají žádný děj. Tak to si teprve připravte studenej obklad na hlavu při sledovaní třetích Babovřesek. Uplně zbytečný a vo hovně! ()

lardko odpad!

všechny recenze uživatele

haaaaah sem fakt DEBIL :D ... Viděl jsem BABOVŘESKY 1 a BABOVŘESKY 2 a můj názor na to byl ten že oba dva díly jsou pí*oviny s debilnim dějem , a s herci/ herečky který vůbec neumý hrát , ale očividně si myslí kdoví jak jsou dobrý... A na 100% jsem věděl že i tato 3 bude blbost. Nevim proč ale i přesto jsem šel na tohle do kina. Už od začátku se mi s těch babek chtělo blít. A ten děj byl tak nesmyslný , tupý , prostě pro úplný vypatlance bez vkusu , vtipu a s nulovou inteligencí. Po tomhle jsem se rozhodl , že když uvidim nějakou sračku jako je tahle , tak se rozhodně nebudu koukat na pokračování ! UŽ NIKDY ! ACH JO TROŠKA ZASE SKLAMAL ... ()

Tigran odpad!

všechny recenze uživatele

Vše podstatné jsem již napsal k předchozím dvěma dílům, takže bych snad jen dodal, že jsem při sledování pociťoval zvláštní směs bolesti a studu. ()

Haniczka 

všechny recenze uživatele

Troška ve 38 minutě přiznal své umění, tak to je třeba ocenit. Recenze o PP samozřejmě nechápu, film je pořád ještě filmem, i když jednoduchým, ale za ty barvy, léto a trocha toho humoru dávám spravedlivých 45 procent. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tady se musím filmu trochu zastat...Je to sice blbost, ale zachraňuje to Pavel Kikinčuk s Veronikou Žilkovou...Brala jsem to jako takovou naprosto oddechovou letní komedii...Za mě 50% ()

reban odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě nikdy jsem snad necítil takovou potřebu zvracet, jako po zhlédnutí tohohle nechutného kusu hnijící ruky ufapované k smrti, ležící na hromadě trusu. Ještě to zhoršují červi, snažící se vložit troch originality, rozežírající snímek zevnitř. Hnis, tvořený vtipy tak špatnými, že jsem měl chvílemi i chuť skočit z okna, pomalu a vláčně vytékající z oné ruky opravdu ničemu nepomohl. Nechápu, jak si pán, který se nenechá okrást ani Trošku, mohl myslet, že třetí díl dopadne dobře. Nemůžu se dočkat sedmičky, pokud se jí vůbec dožiju. Peace ()

Matli odpad!

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem váhal, že dám jednu hvězdičku (za jedno pousmání), ale ta trapnost všech dialogů a hereckých výkonů všech lidí mě přesvědčila. Kdyby ty babky byly alespoň sami sebou, tak budiž, ale tohle?!!!! 7% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Dvě tři hlášky by se našly, ale jako celek fakt ubohé. nicméně věřím, že široká divácká česká obec se bavila. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Znovu rolička Bílé. Nová a pamětihodná postava "doktorky profesorky kandidátky věd" (skvělá Bebarová). Samotná myšlenka provdání se do dobré rodiny a vlastně prozření holek (těch mladých), co si to pověsily na krk za lemply, nebyla marná... Mínusy: ...ale moc plytká. Výlet do Turecka působil jen jako video z výletu štábu, nikoli jako součást filmu. A ještě nijak zvlášť vtipné video. Celkově nejslabší díl série. Hodnocení: 24%. ()

Reklama

Reklama