Reklama

Reklama

Transformers: Poslední rytíř

  • USA Transformers: The Last Knight (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Automechanik Cade Yeager (Mark Wahlberg) má s Transformery bohaté zkušenosti a válce navzdory se spojí s „nepřítelem" Bumblebeem. Jejich společným cílem je nalezení důvodu, proč se Transformers po staletí vracejí na Zemi. Odpověď na tuhle otázku jim může dát významný historik a asi největší teoretický znalec Transformers Edmund Burton (Anthony Hopkins), který věří, že právě v minulosti lze najít klíč k ukončení války a záchraně lidstva. Velmi nesourodou skupinku doplňují ještě krásná oxfordská profesorka (Laura Haddock) a osiřelá puberťačka Izabella (Isabela Moner), která toho na svůj věk zažila s Transformery až příliš. Je i filmové diváky čeká příběh, který se odehrává v časoprostoru několika set let, na několika kontinentech. Dozví se, k čemu doopravdy sloužily kameny ve Stonehenge, a možná nakonec naleznou i ztraceného Optima Prima. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

čo myslíte,že to je ? ja si myslím, že by sa mohlo jednať o Lockdownovu loď ..bolo by to logické vzhľadom na to, že na konci AOE si len tak nevinne plachtila po oblohe ..je možné, že dakde stroskotala alebo tak dačo ..inak ten objekt v podobe planéty čo sa rúti na zem a cestou zoberie mesiac, nemyslíte, že by to mohla byť Quintessa ? ..je to tiež dosť logické keďže sa v predošlom a tomto filme rieši hlavne pôvod stvoriteľov ...myslím, že Unicrona si nechajú tvorcovia až do ďalších filmov

http://news.tfw2005.com/2017/01/08/transformers-last-knight-still-image-330760

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel Nu.Fylyp smazal svůj příspěvek.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Harroc

Pochybuji. Tyhle domněnky jsou jen potřebou fanoušků a trailer jen navnadí na něco zdánlivě podobného. Už by to ale chtělo začít navazovat na předchozí díly, zatím pokaždé vymysleli čím dál tím větší blbosti a nebo cokoliv předtím ignorovali. Od pohledu je ale zřejmé, že tu bude opět zbytečně moc lidí.

 (hodnocení, recenze)

Není nad to řvát, že všichni chcou nové, originální a hlavně lepší filmy a pak celý rok chodit akorát na 8 díl toho a 17 díl tamtoho, zatímco malé a originální filmy vymírají protože o ně nikdo nestojí. Propojené světy čítající 20 filmů asi nezmizí (některé jsou super - Marvel, některé mají potenciál, jenom dělají jedno debilní rozhodnutí za druhým - DC, ale o propojený svět s Transformers fakt  nestojím), ale konečně jim došlo, že chodit pořád na jedno a to samé je nuda a ztráta času/peněz. Zvlášť u Transformers, kde jeden film vypadá jako druhý. Je jenom otázka času, kdy to přestane bavit i číňany a pak snad bude velké Háčko donucené začít točit pořádné letní blockbustery a ne tyhle narychlo přeplácané hovadiny...

*tím nechci říct, že všechny blockbustery jsou špatné... jenom valná většina z nich

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Tak ta poslední miliarda by bez Číny nebyla, tržby z Ameriky se hodně v porovnání s předešlými propadly.

 (hodnocení, recenze)

Protože každý díl vydělá miliardu... z nějakého důvodu.

na příspěvěk reagoval st.ranger

 (hodnocení, recenze)

Proč nenatočí radši něco jako Ostrov 2. Tihle roboti jsou pro 10 letý děcka, je to na úrovni pokémonů.

Sygauras

Sygauras (hodnocení, recenze)

Proč Megatron vypadá jak Ultron od Marvelů ?? Proč už samotný trailer vypadá jako megasranec ? Bay se už totálně pomátl. Jeho "vyhrožování" že už transformery točit nebude, bere celý svět jako velkou srandu. Měl odejít z křesla už po 2 díle a možná by tahle série filmů měla nějakou šanci. Potenciál na to má. Jenže pokud se toho bude držet tendle mamlas, tak je to v podstatě mrtvá látka. Myslím že Hasbro lituje že to daly zrovna jemu.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

st.ranger

A nezapomeň na ten jeho Spin-off, jako by nestačil, že skoro všechny filmy jsou vlastně o něm. Ostatní Autoboti tam jsou v celku zbyteční.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Pěkný guláš. Středověk, náckové, vesmír. Sestříháno všechno dohromady bez nějakého smyslu. Akorát falešně vybuzený strah o žlutého písklouna.

na příspěvěk reagoval Akira777

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Tak někdo má rád 15cky!:D  Jo trailer klasicky lepší než celej film ... ale už mi to fakt příjde jako na jedno brdo.. i záběrama:(  at natočí Míša nakej válečnej film estě,očividně mu to chybí!!!

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

trailer podle mě právě že klasicky vypadá docela dobře, ale film, no od toho vůbec nic nečekám.

Ale jsem zvědav zda někam posune Baye to omlazení hlavních hrdinů, snad žádné fetišistické záběry na Isabelu, když má 15 let. A ti hoši na stadionu, to je parta jak od Kinga.

na příspěvěk reagoval Deryll

vipeerr

vipeerr (hodnocení, recenze)

Pro mě osobně přestal být atraktivní druhým dílem. Paradoxně s tím nemá moc co společného odchod Megan Fox, spíše uvěřitelnost prvního dílu přesahovala všechny ostatní. Pomsta poražených byla ještě OK ale ten zbytek #joke nebo spíš #fail

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

Související novinky

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

21.07.2021

Filmová Batgirl brzy dorazí na plátna v samostatném celovečeráku, scénář píše Christina Hodson (Birds of Prey) a za kameru si stoupnou Adil El Arbi a Bilall Fallah, režiséři posledních Mizerů. Stále… (více)

Vánocům kraluje Aquaman

Vánocům kraluje Aquaman

24.12.2018

Aquaman Jamese Wana (V zajetí démonů) konečně doplaval do amerických kin a za první víkend z toho bylo včetně předpremiér 72 milionů dolarů. To je sice v aktuální sérii DC filmů nejméně, pro co si… (více)

Michael Bay a Robopocalypse

Michael Bay a Robopocalypse

08.03.2018

Pátý díl Transformerů vydělal o 500 milionů dolarů méně než čtyřka, takže není divu, že je Michael Bay konečně opouští. Víc než půl roku jsme nevěděli, co slavný akční režisér chystá dál. Teď se ale… (více)

Transformery čeká reboot

Transformery čeká reboot

18.02.2018

Nesmějte se, je tomu tak. Loňská pětka Transformers vydělala zhruba polovinu toho co čtvrtý díl, což je v Hollywoodu jasný argument pro stopku. Optimus Prime je ale příliš prodávanou hračkou na to,… (více)

Reklama

Reklama