Reklama

Reklama

Jack Reacher: Nevracej se

  • USA Jack Reacher: Never Go Back (více)
Trailer 3

Reacher nejraději pracuje tam, kde by byl oficiální postup příliš zdlouhavý. Jako bývalý major vojenské policie má rád zločiny s armádní příchutí a vůbec nejraději ty, které na první pohled nedávají smysl. Jako třeba obvinění velitelky Susan Turnerové (Cobie Smulders) ze špionáže. Krásku s dosud neposkvrněnou pověstí, kolem které začali náhle v podezřelém tempu umírat lidé, chtěl původně pozvat na večeři. Teď ji musí vytáhnout z basy, aby pomohl dokázat její nevinu. Někomu se to samozřejmě nelíbí a ten Někdo bude chtít Reachera pořádně klepnout přes prsty. Neváhá k tomu přitom využít i ty nejodpornější prostředky, jako je likvidace Reacherovy dcery, o jejíž existenci on sám dosud neměl tušení. Tady jde totiž o hodně. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 3

Recenze (506)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Možná ti utrhnu ruku a umlátím tě s ní k smrti." Tak se nám Jack Reacher vrátil a dokázal, že umí utíkat tak rychle, že by během závodu dokázal naporcovat komando zabijáků a v cíli pak znuděně počkat na Usaina Bolta. Mě to tedy bavilo, protože to bylo svižné, pořád se něco dělo a o suché hlášky nebyla nouze. Jen dvě věci mi vadily. Jednak to slůně trousící nápovědy, aby je měl, kdo honit a hlavně mi připadalo zábavné, že ani při hloubavém pohledu na maková pole, nebyl dlouho nikdo schopen říct, co by se vlastně z toho Afghánistánu dalo pašovat, aby se na tom dalo hodně vydělat. Že by proutěné košíky? Velbloudí hrby? Kdepak. To budou létající koberce. To je tutovka. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Asi polhodinu trvalo moje rozcarovanie z toho, ze podobne ako u serie Mission Impossible aj v tejto serii so zmenou rezisera doslo k zmene stylu. Jednotka bola inteligentna kriminalka s oldschool akciou a odlahcena vsadepritomnym humorom. Dvojka je tupa Bourneovka v ktorej hlavneho hrdinu cely film vsetci nahanaju. Keby to bola aspon kvalitna kopia, tak by som to akceptoval, ale nie je. Hlavny pripad je nezajimavy a plny logickych chujovin. Uplne to ale zabija neznesitelna linia s otravnou dcerou. Z postav ma nezaujal nikto. Zaporaci su nevyrazni, Cobie Smulders sa do ulohy vojenskej drsniacky nehodi a samotny Cruise uz tiez nie je ani zdaleka tak cool a zabavny ako v jednotke. Humoru rapidne ubudlo. Oldchool feeling je prec a akcia je tuctova. Chyba mi tu akykolvek zapamätania hodny moment. Sem tam nejaka nahanacka, prestrelka, behanie po budovach alebo bitka jeden vs presila, ale nic co by sme uz nevideli inde a v lepsom prevedeni. Cely cas som cakal, kedy na mna vybafne Tommy Lee Jones, ktory v devätdesiatkach honil kdekoho, ale tento rok mal sluzbu v najnovsej Bourneovke. Vysledok je teda velkym sklamanim a pôsobi neoriginalne a beckovo. Jak nejaka druha alebo tretia liga, kde sa pohybuje Statham alebo pred davnymi rokmi Snipes. Cruisa je na takeho videoprojekty skoda. 4/10. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová reklama na běh Toma Cruise, ve které je příliš mnoho postav a málo Jacka Reachera. Jednička měla zmatený styl a podivné záporáky, nechybělo jí ale tempo a několik opravdu dobrých scén a nápadů. Druhý díl skoro nic z toho nemá, místo toho tlačí na melodramatickou strunu (jako by něco takového mělo ve světě Jacka Reachera co dělat) a z Reachera udělal tuctového hrdinu, který si svůj božský status už nezaslouží (paradoxně nejlepší zářez má Cobie Smulders v boji za použití hadice). Cruise má obvykle dobrý čuch na projekty, tady ale minul cíl o několik terčů. Jacku, nevracej se. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Druhý Jack Reacher je více akční než jeho předchůdce, přesto je to především stylová old schoolová akce, proto (znovu) nesedne každému. Charakter Reachera tkví právě v tomto pojetí. Nejedná se totiž o žádného moderního špiona, co by využíval technologie 21. století, ale o týpka, co problémy řeší především pěstí:)). Cruise tuto postavu zahrál znovu s nadhledem. Scénář není sice ničím převratným, ale příjemně odsýpá, akce nenudí a Zwick to celkově ustál (i když pěstní souboje mu moc nejdou). Pro Cobie Smulders asi nejlepší filmová role. Lee Child je snad spokojen:)). Lepší 4 hvězdy! ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pomyslný hřebíček do rakve v podobě herecké kariéry T. Cruise. Horší to snad už ani být nemohlo. Absolutně nechápu, proč se Tomík celou dobu filmem vláčí, jak po 3 infarktech a vypadá a tváří se jak kdyby prodělával bolesti po plastické operaci obličeje :-/ Nulová přidaná hodnota, žádné překvapení, hodně slabej děj, nulová inovace. Film, který ničím neumí překvapit a kdejakej béčkovej akčňák mu natrhává zadnici. Tohle je hodně slabý pokračování, celkem suprovýho prvního dílu. Další kousek, u kterýho jsem poslední minuty doslova trpěl a nakonec to vypnul asi 10 minut před koncem :-/ ()

Galerie (154)

Zajímavosti (14)

  • Príbeh filmu sa odohráva podľa osemnástej knihy zo série o Jackovi Reacherovi, od spisovateľa Leeho Childa. Prvý film, Jack Reacher: Posledný výstrel (2012), bol natočený podľa deviatej knihy, čo znamená, že sa nejedná o priame pokračovanie príbehu. (figliar)
  • Cobie Smulders se věnovala 8 týdnů několika různým bojovým uměním, aby se připravila na roli majora Turnerové. Všechny akční scény pak natočila sama. (cvutak)

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

20.11.2015

Pátý díl špiónské série Mission: Impossible posbíral chválu od diváků i od kritiků a navíc to byl hit, takže se samozřejmě chystá pokračování. Tom Cruise o něm mluvil už při propagaci pětky, teď se… (více)

Reklama

Reklama