Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: V pasti času

  • USA JLA Adventures: Trapped in Time (více)

Liga spravedlivých čelí největší výzvě – pravděpodobně nebude nikdy existovat! Proto musí zpátky do minulosti, aby zastavila Lexe Luthora, který chce zabránit vzniku zrození Supermana, Wonder Woman a Batmana. Superman a Liga spravedlivých zastaví zběsilé plány Lexe Luthora, který chce pomocí kryogenického záření vytvořit na Zemi nové ostrovy a ovládnout je. Během operace zamrzne Luthor v ledu a je po staletí považován za mrtvého. Ve 31. století ho však omylem probudí mladí superhrdinové - Karate Kid a Dawnstar. Luthor se zmocní starověkých přesýpacích hodin, které umožňují cestovat v čase. Díky nim se může vydat do minulosti, aby Supermana, Wonder Woman a Batmana zničil ještě před tím, než se stali slavnými superhrdiny. Ligu spravedlivých tak čeká nejtěžší úkol ze všech - musí si zajistit svou vlastní budoucí existenci! (HBO Europe)

(více)

Recenze (40)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Za mě dobrý dc animák,který potěší fanouška těchto hrdinu.Koukal jsem na to s dětmi a musím říct,že to uběhlo opravdu rychle.Příběh je napsaný dobře,samozřejmě nečekejte nic převratného,ale na druhou stranu to hezky pospolu sedí a dává smysl.Nemam moc co bych tomu vytknul,přesto se najdou i silnější příběhy či propracovanější filmečky i co se akce týče,ale jak říkám tento film podle mě určitě neurazí.Za mě celkově 75% a čtyři hvězdy ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Pokus o představení nových tváří se moc nepovedl. Nápad docela dobrý, ale ti dva mladí superhrdinové byli jako vyjukaní zajíci v pytli. Nevím, čím si měli získat moje sympatie. Oba byli nudní a jejich schopnosti byly vymyšleny tak, aby jen oni mohli porazit pána času. Největším problémem, nejen pro příležitostného diváka DC animáků, zde je málo Supermana a ostatních. ()

Reklama

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší DC animák, co jsem měl možnost zatím vidět. Ono jakmile se do filmu má nasoukat "chytrá" zápletka o cestování časem, kde hrají prim časové paradoxy a má to být alespoň z části seriózní, tak už to začíná smrdět jak vybředlá, týden mrtvá velryba na slunci, když se do ní pustí skupina hladovějících bezdomovců. O to víc, když časové paradoxy nedávají smysl (sejmeme v minulosti Supíka a tím zabráníme existenci i Batmana a WW?). K tomu nás tímto "filmem" provázejí dva hrdinové-puberťáci, kteří tomu dodávají ještě větší dětinský ráz, který prostě této látce moc nesedí. Tohle všechno bych možná ještě dokázal skousnout, kdyby alespoň členové JL, o kterých to má být především, dostali adekvátní prostor. Bohužel se tak nestalo (GL se neukázal vůbec!) a nám tak nezbývá nic jiného než se porozhlédnout po našich oblíbených hrdinech jinde. 35% ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Proč ksakru ne Oliva? Proč jste to nemohli dát na starost Olivovi? On by z toho dokázal udělat něco pořádného. Takhle se to akorát tak řadí mezi další průměrné komiksové animáky. Animace je slušná, i když né nijak přelomová. Příběh je docela ok, a navíc nenudí. Nejlepší na filmu je jedna z postav, které jsem měl tu čest potkat poprvé. Dawnstar. Jak originální postava, s nápaditými schopnostmi a originálním lookem. Oproti tomu, druhý nový charakter Karate Kid je klišoidní a nenápaditá postava, která je ještě k tomu dost nesympatická. Jako mínus počítám ještě vynechání Green Lanterna, který se ve filmu, bohužel, vůbec nevyskytuje :-( Není to nejhorší, ale není to rozhodně ani nějaký skvost. Velký + je délka, protože, když to má pod hodinu, tak se opravdu ani nestihnete začít nudit ;-) ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se povedlo! Neskutečné, jak zajímavý a poutavý příběh se podařilo vtěsnat do relativně krátké stopáže, která je opravdu využita na maximum a film ani chvíli nenudí. Potěší několik povedených vtípků i dobře zpracované hrátky s časovými paradoxy. Animace občas malinko pokulhává, ale to je jen drobná vada na kráse. 85% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Celá řada míst a budov ve filmu je pojmenována po členech natáčecího štábu. Gang Hwang Kim Building je pojmenována po korejské trojici, která měla na starosti režii animace - Sungdae Gang, Il-Jim Hwang a Youngchan Kim. Lynell Plaza pak byla pojmenována po designérovi postav Lynelli Forestallovi. (Caszidy)
  • Ve scéně, kdy Dawnstar a Karate Kid dorazí do Washington DC, na ulici sledují mladý pár venčící svého psa. Pár se podobá Marvinu Whiteovi a Wendy Harris a šedý buldok připomíná Wonder Doga z kultovního animovaného seriálu Super Friends (od r. 1973). (Caszidy)
  • Wonder Twins Zan a Jayna měli mít ve filmu krátké cameo ve Future Museum. To ale nakonec nebylo použito. (Caszidy)

Reklama

Reklama