Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úsilí Jimmova klienta přináší ovoce a Jimmy ukazuje svůj herecký talent. Mike dostává od své snachy Stacey znepokojivé zprávy. (AMC Czech)

Recenze (12)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale do prdele tak na pomalý představení charakterů postav a zasazení do děje už byl snad čas v první sérii ne? Už bych byla docela ráda, aby se začlo dít něco zajímavějšího než jenom mluvení o možnejch přestřelkách a řešení případů s důchodcema, protože tohle mě fakt tak nebaví pane bože, už tam dejte něco záživnějšího, ať tady nechcípnu nudou děkuju! Aspoň ten konec vypadá trochu slibně, tak snad něco přijde. Hodnocení: 5/10 ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S Mikem to bylo zajímavější než s Jimmym. Závěr navnadil na další díl, takže plusové body. Jinak to byl slabší díl, který se veze v klidném tempu. Uvidíme co bude dál, snad se to s Jimmym rozjede ve velkém. :) ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zhliadnutí tejto epizódy som ostal taký vlažný, nič to so mnou nespravilo a nezanechalo žiadnu citeľnú stopu. Všeobecne mi príde tato časť ako taká do počtu. Sledovať sa samozrejme dá, hodnotím 3*. a keby sa dalo tak 3,5 za Mika ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě pouze lehký nadprůměr. Nic moc se nestalo a obírání či obtěžování stařenek nebylo úplně záživné. Zajímavý byl až závěr s Mikem. Jsem zvědav, co na tu prácičku řekne, ale přece mu muselo být jasné, že když jde o velký prachy, musí si i ušpinit ruce. Něco mi říká, že se na to vybodne. ()

Reklama

Reklama