Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úsilí Jimmova klienta přináší ovoce a Jimmy ukazuje svůj herecký talent. Mike dostává od své snachy Stacey znepokojivé zprávy. (AMC Czech)

Recenze (12)

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zhliadnutí tejto epizódy som ostal taký vlažný, nič to so mnou nespravilo a nezanechalo žiadnu citeľnú stopu. Všeobecne mi príde tato časť ako taká do počtu. Sledovať sa samozrejme dá, hodnotím 3*. a keby sa dalo tak 3,5 za Mika ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale do prdele tak na pomalý představení charakterů postav a zasazení do děje už byl snad čas v první sérii ne? Už bych byla docela ráda, aby se začlo dít něco zajímavějšího než jenom mluvení o možnejch přestřelkách a řešení případů s důchodcema, protože tohle mě fakt tak nebaví pane bože, už tam dejte něco záživnějšího, ať tady nechcípnu nudou děkuju! Aspoň ten konec vypadá trochu slibně, tak snad něco přijde. Hodnocení: 5/10 ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S Mikem to bylo zajímavější než s Jimmym. Závěr navnadil na další díl, takže plusové body. Jinak to byl slabší díl, který se veze v klidném tempu. Uvidíme co bude dál, snad se to s Jimmym rozjede ve velkém. :) ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě pouze lehký nadprůměr. Nic moc se nestalo a obírání či obtěžování stařenek nebylo úplně záživné. Zajímavý byl až závěr s Mikem. Jsem zvědav, co na tu prácičku řekne, ale přece mu muselo být jasné, že když jde o velký prachy, musí si i ušpinit ruce. Něco mi říká, že se na to vybodne. ()

Reklama

Reklama