Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V čínské čtvrti města New York zuří válka gangů a Danny s Colleen se snaží chránit nevinné. V cestě jim však stojí staří i úplně noví nepřátelé. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jsem asi jedním z mála komu se líbila první řada a v rámci Netflix Marvelovek jsem jí považoval za nejlepší sérii hned po Daredevilovi.Nebyl tak důvod se netěšit na druhou řadu i vzhledem k tomu,že jak v Jessice Jones,tak v Luku Cageovi se Netflix dokázal zlepšit.Bohužel v tomhle případě to neplatí a i když Danny Rand dospěl a druhá řada nabízí celkem překvapivý vývoj,mě zhruba do půlky nebavilo sledovat co se děje.Druhá polovina,která je akčnější a svižnější to sic trochu zachránila,ale bohužel tentokrát je to krok zpátky.Davos i Walker jsou solidní záporáci,dokonce lepší než celá Ruka v předchozí sérii,ale jejich potenciál není naplno využit...60% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní návrat druhé sezóny a nebýt malinkých chybiček, tak je to pro mne za plný kotel. Výrazná změna téměř ve všem. Useknutí z 13 na 10 dílů výrazně zvyšuje tempo, hlavní hrdina se chová více racionálněji a není tolik otravný jako předtím, akční scény se už nenatáčejí ve tmě a jsou choreograficky špičkové a téměř bez střihu! a konečně zde nefiguruje ruka, ale čínské Triády což je mnohem zajímavější látka a k tomu vynikající záporák Davos z Khun-Lunu, který má jasný plán mosty, je zahrán perfektně, nekompromisně a jde z něj obrovský respekt. Chvála i za vynikající hudbu a potěší nová Antihrdinka Mary Walker s rozdvojenou osobností, která je špičková. Jediné, co mi lehce vadilo byl závěrečný twist, který mi úplně nesednul, ale závěrečné sekundy opět nečekaně navnadí na další sezónu, které se nemohu dočkat. Moc dobré a Colleen je k sežrání.85% ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidi nenáviděli první sérii, mě se líbila. Zpráva o zrušení seriálu mě sice nijak nerozesmutnila, ale na druhou stranu je to škoda. Druhá série je ještě lepší. Zkrácení na deset dílů tomu víc než prospělo. No a závěrečných pár minut opravdu potvrdilo, že rušit Iron Fista zrovna teď byla škoda. Třetí série mohla být totální masakr. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna mi rozpačitý dojem z nemastné-neslané první plně vyspravila: skvělé postavy (všechny do jedné) s uvěřitelným vývojem i (zvrácenými) motivy, semknutý děj, mnohem lepší bitky (také je tentokrát z větší části odtáhla Colleen, mimochodem z hrdinů (i herců) asi nejlepší, s nejvýraznějším charakterovým obloukem). Skoro bych si dopřál i trochu toho příběhového přešlapování na místě v tradičních 13 epizodách (čímž ovšem nechci tvrdit, že zkrácení nepomohlo). Rozmáchlý náběh na třetí sérii pak vypadal skutečně slibně, sakra! :-( ()

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Iron Fista má výrazná negativa v podobě stále naivně a zbytečně otravně napsané hlavní postavy, na můj vkus až trestuhodný nedostatek akce a nevýraznost některých dějových linek. Zároveň jsou zde i velká zlepšení, jako jsou výrazné a velmi dobře zahrané postavy, velmi solidní a uvěřitelný záporák a především zkrácení o tři díly, což výrazně prospělo jak příběhu, tak postavám a jejich tahu na branku. Oceňuji taky odvážnost tvůrců, kteří se nebáli radikálních kroků a dokázali konec série udělat tak, aby divák chtěl pokračování. Letos pro mě o něco lepší než druhá Jessica Jones a myslím si, že toto je ten správný směr, kterého by se měli tvůrci i nadále držet. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Když Colleen (Jessica Henwick) a Misty (Simone Missick) žertují o tom, že by měli vytvořit společné duo, jde o jednoznačnou narážku na komiks, kde tyto dvě postavy tvoří duo zvané Daughters of the Dragon. (NiWi)
  • Ve scéně, kdy Mary (Alice Eve) setře zamlžené zrcadlo, zůstane vidět pouze půlka jejího obličeje. Jde o odkaz o komiksovou podobu Typhoid Mary, kde má každou polovinu tváře jinak barevnou. (NiWi)
  • Maska, kterou Danny (Finn Jones) a Davos (Sacha Dhawan) nosí při obřadním souboji, je identická s tou, kterou nosí Iron Fist v komiksech. (NiWi)

Reklama

Reklama