Reklama

Reklama

Space Jam: Nový začátek

  • USA Space Jam: A New Legacy (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Vítejte ve Space Jamu! Šampión NBA a globální ikona LeBron James se vydává na epické dobrodružství po boku slavného Bugs Bunnyho v celovečerním filmu Space Jam: Nový začátek od režiséra Malcolma D. Lee a inovativního filmového týmu Ryana Cooglera a Mavericka Cartera. Tato transformační cesta je maniakální mashup dvou světů, který odhaluje, jak daleko se někteří rodiče dostanou, aby našli své děti. Když jsou LeBron a jeho syn Dom uvězněni v digitálním prostoru, musí je LeBron dostat domů, do bezpečí tím, že povede celou bandu notoricky nedisciplinovaných Looney Tunes k vítězství nad digitalizovanými šampiony. Jsou to Tunes versus Goons v největší výzvě jeho života, která předefinuje LeBronovo pouto se svým synem a osvětlí sílu být sám sebou. Ready-to-action Tunes zničí konvenci, nabijí jejich jedinečný talent a překvapí i „krále“ Jamese hraním hry po svém. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (149)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už ani prvý SPACE JAM nebol ničím novým a prevratným. Jednalo sa o príbeh pre tých menších, resp. pre tých starších, ktorí majú radi rozprávkové motívy, či už sú z Hollywoodu, alebo z inej vysnenej krajine, Tento príbeh je presne pre dnešné decká, paradoxne tým myslím, že to asi bude skôr na škodu veci, ale taká je doba. Vizuálne podmanivý, prvoplánovaný, nostalgický gýč, ktorý svojmu predchodcovi nemôže siahať ani po kotníky. Prečo? Nemá srdce. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Když sem v pubertě v kině viděl první Space Jam, tak jsem byl unešen...basket jsem hrál a M. Jordan byl hvězda. Po několika letech jsem viděl znova a musel jsem uznat, že to bylo slabé... Tady tahle novinka se mi hodnotí špatně..graficky a vizuálně úplně boží, příběh nic moc - snaha jen naflákat co nejvíce postav Warner Bros na jednu hromadu a závěrem nesympatický LeBron, který nedosahuje aury legendárního Air Jordana. Prckům se bude asi líbit, přeci jen spousta mihotajících, létajících a poskakujících barevných postaviček Looney Tunes vždycky zabere :-) ()

Reklama

Muel 

všechny recenze uživatele

| Warner Bros. | Nový Space Jam je presne to, čo som od sequelu nechcel. Scenár je doslova otrasný. Neuveriteľne nenápadité, bez akejkoľvek snahy o originalitu. CGI nejak ujde, ale to mi nestačí. 2 body za scénu s Michaelom B. Jordanom, Mad Maxom a Rickom a Mortym. Aj logika zaostávala. Tie "style points" sú asi zlý vtip. A chudák Don Cheadle sa tam vôbec nehodil. Absolútne nudná jazda bez emócie, chabé zo strany Warnerov. Nie, neprosím si. | Hodnotenie: 2/10 | ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

To že sme film nedali v kine nakoniec až tak nevadilo, pretože jednak je to najčiernejší film aký som videl a jednak rozhovor LeBrona so synom v poslednej štvrtine bol neskutočne trápny. Už teraz sa teším na videohry, ktoré naprogramujú 12 ročný osadníci z Katanu v našich končinách a miniem na ne všetky svoje úspory. Nakoľko všetci poznáme úroveň ich intelektu, takže moje úspory budú v bezpečí nasledujúcich 40 rokov. Niekoľko vtipných momentov s postavičkami Looney tunes to na tretiu hviezdičku nedokázalo vytiahnuť. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První Space Jam jsem viděl v nějakých 11 letech a přestože to není film, na který bych s láskou vzpomínal a byl mým kultem, byl pro mě v dětských letech příjemnou a zábavnou podívanou. Jednoduchá zápletka, oblíbení hrdinové a hlavně slušná zábava. Druhý díl je nejen naprosto zbytečným filmem, on je hlavně velice špatným filmem a troufám si tvrdit, že nikdo na place nevěděl, co vlastně točí. Zápletka je debilní ale zároveň zbytečně překombinovaná. James je výrazně větší herecký dřevo než Jordan  a doufám, že to je jeho poslední zkušenost z filmem. A hlavně založit zábavu na tom, že budu rvát dnes už skoro zapomenuté animované postavy do (pro cílovou skupinu) neznámých filmů je nápad, který nemohl fungovat ani na papíře. Pokud někoho baví, že se kreslená postava objeví v Matrixu nebo jiné klasice od Warner Bros, může se pobavit. Já se nejen nudil, ale bylo mi stydno a cítil sem i nefalšované zhnusení. A to, že už zde není klasická ruční animace, ale počítačová, je poslední hřebíček do rakve tohoto díla. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (9)

  • Kreslený tchoř Pepe Le Pew byl z filmu vyškrtnut poté, co to kvůli své neschopnosti odolat půvabné kreslené tchořici i samicím jiných živočišných druhů před několika měsíci ostře schytal ve sloupku Charlese M. Blowea z New York Times, který nadrženou postavičku i její tvůrce obvinil ze zlehčování všeobecně aktuálního problému sexuálního násilí. Warneři následně provinilé zvíře vyškrtli ze všech nadcházejícího projektů Looney Toones, vč. právě nového Space Jamu. Herečka Grace Santo, která se ve filmu měla na několik minut objevit jakožto objekt tchořovy kreslené touhy, se proti vystřihnutí jejich společné chvíle na plátně ostře ohradila a s krokem studia nesouhlasí. Vzhledem k údajnému edukativnímu rozměru celé scény, která měla vyvrcholit hereččiným profackováním chlípného zvířete a tedy i vykázáním jeho choutek do patřičných mezí, podle ní totiž mladé divačky přišly o ilustraci příkladného řešení podobných situací. Oblíbená postavčika králice Loly v novém Space Jamu pak ubere na křivkách, zato jí přibude oblečení. Režisérovi totiž její původní verze přijde příliš sexualizovaná. (MatyM)
  • Rozpočet filmu se pohyboval mezi 163-183 miliony USD a stát Kalifornie poskytl filmařům daňovou úlevu ve výši 21,8 milionů USD. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Warneři opět ruší hotový film

Warneři opět ruší hotový film

11.11.2023

Je tomu rok a pár měsíců od doby, kdy svět obletěly zprávy, že studio Warner Bros. zrušilo již natočený a v postprodukci do jisté míry dokončený komiksový snímek z DC univerza, jímž byla divácky… (více)

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

04.05.2023

Oceněný scénárista a reklamní režisér Robert Rugan v nedávném podcastu prozradil, že byl najat společností Warner Bros. Pictures, aby napsal nový hraný a animovaný hybridní film o nejslavnější… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Byly uděleny Zlaté maliny

Byly uděleny Zlaté maliny

27.03.2022

Jak už bývá každoroční tradicí, den před rozdáním zřejmě nejprestižnějších filmových ocenění, jakými jsou Oscary, přichází i udělení nejznámějších anticen. Zlaté maliny každý rok směřují nejhorším… (více)

Reklama

Reklama