Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 3

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (491)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Gejostrom je, jak někdo již zmínil, taková pohnojená emmerichárna. Film rozkročený mocně, od začátku dělá ramena, keců tři prdele, a pak vytáhne podměrečného svraštěra, kterým jen tak zamává, krkne, prdne, usne. Výjimečně souhlasím s většinou. Minul se dobou. Před patnácti lety by byl hit. I dnes bych nebyl tak přísný, nebýt politické linky. Ne, blbost.... nebýt tak pitomého vyústění politické linky. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Není od věci si čas od času nechat vypláchnout mozek..ne nemám na mysli ten způsob, který používala armáda v Univerzálním vojákovi . Poslat mozkové buňky na dočasnou dovolenou a jen si za asistence solidních CGI efektů okořenit filmový jídelníček béčkovým menu, kde divák dostane štědrou porci nejklasičtějších klišé, na jaké jsme v amerických katastrofických filmech zvyklí. "Nečekané" zrady, případně velezrady ve vlastních řadách, heroické projevy, rádoby emotivní výlevy v rodinných kruzích, které by za normálních okolností nikdo z dršky nevyblil a samozřejmě úniky ze spárů smrti o vlásek. Prostě tuctový filmový fast-food, který je vesměs zábavný ačkoliv úsměvný, ovšem po dopsání mého výžblechtu zapomenu, o čem to vlastně bylo. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ako to napísať najvýstižnejšie....Jadro 2. Už dlho neboleli dialógy tak, ako pri Geostorme, čo je v ostrom kontraste s fajn vizuálnou zložkou a odsýpajúcim dejom. Nad množstvom klišé sa pomaly začnete zabávať, len bohužiaľ cítiť, že ich Devlin nepovažuje za ironickú hru, ale za neoddeliteľnú súčasť katastrofického žánru. Keď prídete na to, o čo v skutočnosti ide, začnete sa nad scenárom zabávať ešte viac. A keď máte countdown na záchranu sveta cca 10 minút a vy sa z toho 5 minút vybavujete s bratom, nepomôže ani chytanie sa za hlavu, musíte sa ísť po filme ožrať. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $120miliónovTržby USA $33,700,160Tržby Celosvetovo $221,600,160Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,822,890 Tržby za predaj DVD v USA $2,791,276║ No ty vole! Tak toto bola iná odvaha od Warnerov investovať prachy do takejto béčkovej blbiny. Ale zas idú v podobných šľapajách ako u Justice League takže moc nevybočili zo svojho trendu, neviem koho majú vo vedený ale potápajú sa ako Titanic. Tento počin nie je dobrý ani na béčkový video film za 10milionov fakt zlé, tupé a trikovo kdesi v minulom storočí. Herecky neskutočne naivné, scenár za pár centov. /10%/ ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Nevhodne obsadený hlavný hrdina, povrchne načrtnuté charaktery, zápletka plná dier, tony klišé a prehnane heroická hudba v takmer každej scéne. Film, ktorý po všetkých stránkach pôsobí akoby vypadol z éry deväťdesiatych rokov - a aj tam, by sa na neho zrejme rýchlo zabudlo ako na ďalší zbytočný prírastok do katastrofického žánru. Lenže aj nechcená zábava je zábava a Geostorm je zábava priam kráľovská. Miestami. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v Číně, USA a Spojených arabských emirátech. Točilo se od 20. října 2014 do 10. února 2015. (Yardak)
  • Celosvětová premiéra proběhla 16. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Nejdříve byl snímek pod záštitou Paramountu, ale nakonec se produkce ujalo studio Warner Bros. (filmsim)

Reklama

Reklama